img

Иван Гешев категоричен: Няма да подавам оставка затова, че си върша работата!

/
/
/
1251 Views

Категорично няма да подам оставка. Това заяви главният прокурор Иван Гешев в Сливен. Той пристигна в града заради мащабна спецакция на прокуратурата срещу битовата престъпност.

“Продължавам борбата с мафията и битовата престъпност. Работя за хората”, заяви Гешев.

Според главния прокурор държавата е абдикирала от малцинствените групи, които продължават да са необразовани и да извършват престъпления.

Главният прокурор Иван Гешев е в сливенското село Шивачево във връзка с провеждането на спецоперация на прокуратурата и полицията срещу битовата престъпност.

Възрастната жена на 87 години, която е станала жертва на престъпление в региона се притесни, че нападателят й трябва да бъде арестуван, а Гешев увери, че рецидивиста е арестуван.

“Поредната изнасилена самотна жена. От социално слаб и необразован социопат. Задържан е, но това не възстановява срутения живот на жената й близките й. Заради тях прокуратурата продължава битката срещу престъпността”, заяви Гешев в Twitter.

“Съжалявам, че се срещаме по неприятен повод. Пожелавам ви да сте живи и здрави. Полицията си върши работата, за да защитава хората. Има 200 самотно живеещи в областта, казал съм на полицията да вземе мерки. Срамота е това, което се случи”, каза Гешев в Шивачево.”Полицията заяви, че ще вземе допълнителни мерки”, посочи главният прокурор, а нападната жена заяви, че нападателите в селото не са един или двама.

“Държавата е длъжна да защити хората, които са си плащали данъците, които са градили и са работили цял живот. Срамота е това, което се случва”

Възрастни граждани споделиха пред Иван Гешев, че над 70% в селото са самотно живеещи.

Източник: БЛИЦ
error: Съдържанието на сайта е защитено!