img

Седмичен хороскоп на Алена-Овен Началото на успешен и щастлив период, Телец Време за почивка

/
/
/
608 Views

Успехите в предстоящата седмица ще са на страната на повечето зодии както в служебен, така и в личен план. Чувството, че ще се случи нещо добро и приятно все повече се засилва и очакването на по-добри дни е оправдано, защото просто е крайно време на зодиите, на които досега не им вървеше досега, ще се възродят за нов и по-успешен живот.

Ето какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в.

„Уикенд“Овен
Най-важното условие за успех и в личните, и в служебните отношения, а също и в начинанията, свързани с бизнес, е да се стремите към разбирателство и да работите в екип. Дори да ви се иска да наложите мнението си, спрете за миг и дайте възможност на хората около вас да споделят какво мислят. Ако през изминалата седмица, сте чувствали безпокойноство, не се тревожете – периодът отминава.

Телец
Идните дни ще бъдат време за почивка и за довършване на започнатото, преди да се устремите право напред и пред вас да се открият нови перспективи – и в личен, и в служебен план. Не се учудвайте, ако наяве излизат несвършени задачи от близкото минало или пък просто нищо не се случва – застоят ще бъде закратко. Възможно е да вземете решение да се освободите от нещо.

Близнаци
Ще се справяте по-добре с всекидневните си задачи и ангажименти, ако довършвате започнатото и сте малко по-старателни и съсредоточени в това, което правите. Преодолейте склонността си да летите нависоко и слезте на земята, като обърнете специално внимание на делничните неща – домакински задължения, плащане на сметки и рутинни задачи.

Рак
Ще трябва да помислите добре и да вземете решение кой път да следвате оттук нататък. Макар че може би ще се чувствате като жертва на обстоятелствата и ще се самосъжалявате, имайте предвид, че от вас зависи повече, отколкото си мислите. Не бихте могли да промените реалността и ще трябва да я приемете, но може да промените нагласата си към нея.

Лъв
Ще трябва да приемете, че материалните блага, към които се стремите, няма да дойдат по друг начин, освен чрез труд и използване на личните ви дарби и професионални умения. Финансовите трудности, през които много от вас преминават, са знак, че трябва да престанете да разчитате на други хора, например родители или приятели, или още по-зле – на хазарт, а да си стъпите на краката и да поработите здраво.

Дева
Най-добре ще бъде да се съсредоточите върху изпълнението на неотложни дела и рутинни задачи – оставете големите амбиции за следващите седмици, които ще бъдат много по-силни за вас, що се отнася до бизнеса и професионалното развитие. В понеделник и вторник може да свършите доста добра работа, тъй като ще бъдете концентрирани и много продуктивни.

Везни
Периодът ще бъде спокоен за вас и в личен, и в служебен план, стига да сте търпеливи и да не се опитвате да форсирате хората и събитията. Някои от вас може да решат, че точно сега имат нужда от почивка и от повече развлечения – моментът е много подходящ да поемете глътка въздух. Ще сте по-емоционални, ще изпитвате потребност другите да ви угаждат и ако това не се случи, няма да ви стане никак приятно.

Скорпион
Ще бъде добре, ако обърнете внимание на някои изостанали дела, свързани с работата и финансите ви. Ако още не сте закрили банкова сметка, която не ви трябва, или не сте платили стари задължения, направете го – моментът е много подходящ за това. Не е удачно точно сега да давате пари назаем – може да съжалявате. Ако вече сте допуснали тази грешка, през следващите дни ще имате възможност да си извлечете поука.

Стрелец
Много от вас ще бъдат на любовна вълна. Ако сте обвързани, ще се радвате на приятни мигове в компанията на любимия човек. Знайте, че планетите ви дават чудесната възможност да заздравите връзката си, като прекарвате повече време с половинката си – може да пътувате заедно или да излизате по-често. Любовните преживявания ще бъдат много силни през следващите дни.

Козирог
Периодът е доста благоприятен за вас, що се отнася до личните финанси и работата с пари – може неочаквано да получите средства или пред вас да се открие шанс за допълнителни приходи. Понеделник и вторник са подходящи за уреждане на финансови и бизнес въпроси – инстинктът ще ви помага да взимате правилни решения. В сряда има вероятност да попаднете в по-напрегната ситуация или просто да се почувствате изнервени.

Водолей
Добре е да обърнете повече внимание на себе си и да отделите време за почивка и за развлечения – изминалите седмици бяха по-напрегнати за вас и сега е моментът да разпуснете малко. Най-трудните астрологични влияния, които ви въздействат от известно време насам, вече започват да отшумяват, така че има вероятност да намерите разрешение на някои проблеми.

Риби
Ще умувате и ще трябва да вземете решения, защото иначе около вас ще настъпи хаос. Ще трябва така да организирате всекидневието си, че в него да има по-добър ред и отговорностите да са ясни, за да се справите с някои битови, рутинни или административни въпроси. Ще се наложи да сте практични, да търсите рационални решения на проблемите и да не оставяте за по-нататък това, което бихте могли да свършите сега.

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!