img

120 000 лв. плаща Любо Нейков за образованието на дъщеря си, малката има и личен шофьор

/
/
/
688 Views

Комикът Любомир Нейков не пести нито лев, за да получава единственото му дете най-доброто образование, научи 365novini.

На 3 септември, когато е първия учебен ден във френския лицей „Виктор Юго”, дъщеря му Анна започна обучението си в трети клас на едно от най-скъпите училища у нас. За да няма никакви притеснения относно нейната безопасност, личен шофьор возел щерката на актьора до училище с джип и я връщал обратно, научи HotArena.

Младокът изпълнявал ролята и на неин охранител. Често хлапето било придружавано от майка си Гинка, а татко й Любо почти не се мяркал. Телевизионния продуцент бил затрупан с ангажименти около последните си проекти, които снимат заедно със съдружника му Евтим Милошев.

В баровското школо обучението на вип отрочетата започва от 2-годишна възраст, а първокласниците там са едва 6-годишни.

Лицеят се нарежда сред най-престижните училища в страната, но обучението там е доста солено и недостъпно за повечето български деца. Само за една учебна година Любо и останалите родители, изпратили децата си във „Виктор Юго” заплащат по 10 000 лв. годишно. В сумата обаче не влизат допълнителните разходи за извънкласни занимания и зелени училища. Отделно се заплащат и изпитите. Анна започнала обучението си в лицея още в забавачницата му, когато била едва на 3 години.

Таксата за нея също не е ниска и се равнява на 9410 лв. За да се изучи в елитното училище, където Анна дружи с наследниците на родния и чуждестранния елит, дипломати и политици, Нейков ще трябва да се бръкне с над 120 000 лв., пише „Уикенд“.

Наследницата на бащата на „Комиците” се роди през февруари 2011 г., но въпреки това малцина от колегите му са я виждали. Актьорът страдаше от параноята, че го дебнат папараци, за да го снимат с бебето. За да не го разпознаят при всяка тяхна разходка с Анна, Любо се дегизирал до неузнаваемост.

Всеки ден, когато нямал работни ангажименти, Нейков бутал количката в парка, маскиран с черни слънчеви очила и бейзболна шапка.

Появата на 13 години чаканата Анна тотално промени живота на семейство Нейкови. Преди да се появи на бял свят, съпругата му Гинка загубила друго тяхно дете докато била бременна в шестия месец.

Малката Ани се оказала най-голямата им радост и гордост в семейството, а и Любо не пропуска момент да го подчертае. Макар да имала всичко, тя не била разглезена, а много възпитано и любезно дете, разкриват актьори. В същото елитно школо знания на български и френски попива и дъщерята на Ники Кънчев – 11-годишната Мари-София.

error: Съдържанието на сайта е защитено!