img

Топ 10 на най-потресаващите български абитуриентки !

/
/
/
2369 Views

С всяка изминала година нашенските абитуриентки стават все по-смели и нестандартни в избора си на бална рокля. Някои момичета имат толкоз силно желание да бъдат различни, да блеснат и да привлекат вниманието, че се появяват в абсурден вид на бала си.

Миналата година македонските медии се подиграха на родните ни абитуриентки за визията на фолкзвезди, пише „Трафикнюз“.И наистина подобни гледки не липсваха, макар че имаше и много стилни и елегантни момичета, които им измиха срама.

Най-важното правило при избора на тази толкоз специална рокля е да не забравяте, че не отивате на маскарад. Няма нужда от толкова кич. Роклята е необходимо да показва вашата индивидуалност, да ви допълва, да ви прави по-красиви и привлекателни ( или може би точно такава е вашата индивидуалност!) Няма нужда да си слагате силикон и да си помпате устните с ботокс, за да изглеждате по-секси на бала. Няма нищо по-хубаво от младостта и естествената красота.

Може би ви се струва вълнуващо да се появите на бала само по татуировки, но как ли ще се чувстват околните и най-вече близките ви? Не забравяйте и за бельото. Фолкзвездите може и да нямат навика да носят подобни екстри, но те пък си изкарвах хляба с това.

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!