img

Как се приемат спортни стимуланти в комбинация ?

/
/
/
205 Views

Ако закупите спортни стимуланти и ги вземате в комбинация с правилно хранене и ясна тенденция, това може да подобри външния вид на мускулите, издръжливостта и работата. Има много видове анаболни стероиди за наддаване на тегло и най-популярните от тях са.

Може би един от най-известните и широко използвани AAS е Sustanon. Той е разработен от Organon, един от най-доверените производители на най-добрите анаболни стероиди на пазара. Вариант на Sustanon е Sustanon 250, който включва четири различни тестостеронови съединения, комбинирани в едно, пишат от БулСтероид.ком

Сустанон първоначално е създаден, за да запази дългосрочните ефекти на тестостерона, особено за хора които имат ниски нива на този хормон. Разбира се, използването на това лекарство е придружено от строги инструкции, за да се гарантира безопасността.

https://i1.wp.com/lgbt.org.ua/i/news/149/613_0/11i6lPK4.jpg?w=840&ssl=1

Както вече споменахме, това лекарство е най-доброто за културисти. То идеално имитира функциите на естествения тестостерон и ще изгради мускули и ще увеличи издръжливостта.

Препоръчва се внимателно да проучите доставчиците, за да получите истински качествен продукт. Най-добре е също да изучавате и наблюдавате промените в тялото си, за да можете правилно да прецените доколко продуктът е подходящ за вас.

Употребата на анаболи е безопасна, ако се регулира и се извършва с правилните препоръки за дозиране. Това гарантира, че ще подобрите характеристиките на вашето тяло и освен, че ще постигнете идеално тяло, ще повишите  самочувствието си значително.

Употребата на тестостерон енантат води до следните положителни ефекти:

 1. Увеличава задържането на азот.
 2. Подобрява синтеза на протеини.
 3. Увеличава производството на IGF-1.
 4. Увеличава броя на червените кръвни клетки.
 5. Инхибира секрецията на глюкокортикоиди.

 

Увеличаване задържането на азот

Изследванията показват, че един кг мускулна тъкан съдържа около 18% азот. Азотът помага за поддържане на анаболно състояние, което насърчава растежа на мускулите. Енантатът е проектиран да оставя много азот в мускулите. Засилва растежа и защитава тъканите.

Подобряване синтеза на протеини

https://i1.wp.com/cdn-0.schoolworkhelper.net/wp-content/uploads/2011/07/steroid-Abuse-2.jpg?w=840&ssl=1

Протеинът е градивният елемент за мускулите. Колкото повече протеин, толкова повече маса можете да спечелите. За съжаление тялото ни не произвежда достатъчно протеини, за да задоволи нуждите на един културист. Приемайки това лекарство, вие стимулирате тялото си да произвежда повече протеини, които след това ще бъдат използвани за изграждане на мускулна тъкан.

Производството на нови протеинови клетки също ще допринесе за подмяната на увредените протеинови клетки и ще ускори възстановяването на мускулите. Това ще ви помогне значително да намалите времето за възстановяване.

Увеличаване производството на IGF-1

Инсулиновидният растежен фактор 1 е хормон от класа на пептидите, наличието на който в тялото ви създава силна анаболна среда. Това помага за създаването на перфектната атмосфера за мускулен растеж. IGF-1 също влияе върху секрецията на човешки растежен хормон (HGH). Увеличаването на IGF-1 увеличава производството на хормон на растежа, който след това стимулира по-бързия мускулен растеж. Високите нива на хормон на растежа също ще подобрят възстановяването и оздравяването в случай на нараняване.

Увеличаване броя на червените кръвни клетки

Увеличаването на броя на червените кръвни клетки означава, че клетките и мускулната ви тъкан ще получават повече кислород, което насърчава растежа на мускулите и в същото време увеличава издръжливостта. Тъй като мускулната тъкан ще получава повече кислород по време на почивка, възстановяването от интензивни тренировки ще отнеме много по-кратко време от обикновено.

Инхибиране глюкокортикоидната секреция

Глюкокортикоидите са катаболни хормони, произвеждани в организма. Повишаването на тези хормони ще изяде мускулите ви. Тяхното присъствие също увеличава производството на мазнини около тялото ви.

Тестостерон Енантатът е предназначен да забави производството на тези хормони. Глюкокортикоидите ще се поддържат в достатъчно ниски нива, за да се гарантира, че биохимичните процеси в тялото ви не се нарушават. Той също така ще създаде анаболна атмосфера, която насърчава растежа на мускулите.

За формирането на курс на стероиди за увеличаване на теглото, купете Тестостерон Енантат (400-600 mg седмично)!

Метандостенолон (метан) – Това е най-популярното лекарство за курса, насочен към увеличаване на мускулната маса, който има следните характеристики:

 • Търговски наименования: Danabol, Methandienone
 • Тип: орален (таблетки)
 • Съотношение: андрогенен / анаболен спрямо тестостерон: 115-150 / 94-130
 • Полуживот: 6 часа
 • Откриване в кръвта: 4 – 6 седмици
 • Ароматизация: да
 • Преобразуване в DHT: да
 • Токсичност: ниска
 • Оптимална дозировка: 20 – 30 mg на ден.
 • Чести нежелани реакции: гинекомастия, акне.

Анаболните андрогенни стероиди (AAS) са мъжки производни на хормоните тестостерон и дихидротестостерон. Те корелират с андрогенните рецептори в мускулната тъкан, като по този начин стимулират тяхната хипертрофия. Те биват разделени на 2 вида – орален и инжекционен.

Освен мускулната тъкан, те засягат и други органи на системата. Приемането на всички лекарства, които действат в по-голяма или по-малка степен (в зависимост от лекарството и дозата), оказва влияние върху тестисите и по-специално върху собственото производство на тестостерон. Те трябва да се използват на интервали, последвани от почивки, алармират от БулСтероид.ком

error: Съдържанието на сайта е защитено!