img

Как правилно да изготвием приема на първия си цикъл със спортни стимуланти

/
/
/
234 Views

Всеки уважаващ себе си бодибилдър в даден момент се изправя пред въпроса за съставяне на курс от стероиди за постигане на по-добри резултати. Процесът е индивидуален, изисква творчески, балансиран и рационален подход.

Начинаещите, като правило, правят курс на принципа на МНВ (минимално необходимо въздействие). Лекарите поддържат тази схема, тъй като всеки стероид има страничен ефект. Преди да започнете да приемате лекарства, проверете наличните форуми, консултирайте се със специалисти и професионалисти, отбелязват от Анабол БГ.

 

Minimal Impact (MI) е литературен термин, въведен от писателя и публицист Айзик Азимов в една от неговите книги. Този ефект е съотношението на дозата на лекарството към физическите резултати с минимален риск за здравето. И както знаете, всички анаболни стероиди крият риск за здравето, тъй като има странични ефекти.

 

Важно: Всеки препарат трябва да започне да се приема в малки дози и постепенно да се увеличава.

Ако започнете да го приемате веднага в големи дози, тогава тялото просто няма да отговори правилно на тях. Тук принципът колкото повече, толкова по-добре не работи. Затова е необходимо да се изготви курс за растеж, така че тялото да свикне.

Що се отнася до практиката, ключът към големите и силни мускули е правилно зададен първи курс на стероидни приеми.

https://i1.wp.com/cdn.marica.bg/images/marica.bg/450/640_edebec5319785ece3e1ca37d74bfb2bd.jpg?w=840&ssl=1

  1. Първи курс, или както го наричат ​​моно. За първи път е по-добре да използвате леки стероиди. Най-добрият вариант е Turinabol или Oxandrolone. Мнозина отказват такива стероиди заради цената. Експертите препоръчват да започнете срещата с “Anavar” или “Turinabol”, тъй като това е най-добрият вариант за начинаещи. Това е нежен анаболик с отлични резултати след курса. Като аналог можете да използвате Winstrol или Testosterone Propionate. Ценовата категория е малко по-ниска от първата. Дозировка 30 mg на ден в продължение на 6 седмици. Такива курсове сред спортистите се наричат ​​„соло“ или „моно“. След като приемате едно лекарство за определен период от време, починете и преминете към друг стероид или комбинация. По правило всеки начинаещ спортист използва първо един анаболен стероид и след това преминава към нов комбиниран цикъл.
  2. Вторият курс е “комбиниран”. Ако успешно сте завършили соловия курс, поздравления! Сега можете да започнете комбинирания курс. Този етап се състои от комбинация за започване на две лекарства, след това три или повече. Тоест, те трябва да се консумират едновременно. Един от популярните пакети за стероиди е Methandrostenolone + Decanoate. Стана популярен благодарение на факта, че Арнолд Шварценегер го е използвал. Той е разработен през втората половина на миналия век и се утвърди добре на пазара.

 

Препоръки за начинаещи

На първо място, трябва да сте търпеливи и да не губите ентусиазъм. Като начало препоръчваме да посетите терапевт и да направите хормонален тест. Въз основа на анализа и съветите на лекар, ще разберете кои анаболи могат да се консумират и кои са безопасни за организма. На всички спортисти силно се препоръчва да започнат да приемат добавки на възраст не по-рано от 24-25 години. Важно е да се съсредоточите върху резултата и да разберете, че изтощителните тренировки и само един вид стероиди няма да доведат до желания резултат. Това е дълга, неуморна работа и в даден момент има голяма възвръщаемост. Предпоставка за това е добрата тренировъчна програма. По такива въпроси е по-добре да се консултирате с треньор, за да съставите заедно индивидуален план за провеждане на тренировките.

https://i2.wp.com/secret.bg/wp-content/uploads/2017/10/132443gf-98-880x509.png?resize=840%2C486&ssl=1

За най-добър резултат си струва да подготвите няколко тренировъчни програми за себе си и да ги редувате, но всяка една трябва да започне с кардио упражнения. Ако правите едни и същи тренировки през цялото време, мускулите ще свикнат и това няма да доведе до хубави резултати. Трябва да се насилвате, за да напредвате непрекъснато. Не забравяйте за правилното хранене и добрия сън. Всичко това представлява един красив букет от фитони.

 

Струва си да разберете, че тялото първо трябва да бъде подготвено за приемането на добавки. Ако никога не сте се занимавали с физически упражнения и сте решили, че те ще ви помогнат да натрупате мускулна маса, значи грешите. Трябва да се занимавате със спорт най-малко една година, преди да използвате каквото и да е допълнително.

 

Ако не сте начинаещ, съветвам ви да преминете към по-мощни анаболи. Можете да закупите Boldenone в нашия магазин Anabol.bg. Той е много по-силен от тестостерона, андрогенната му активност е по-ниска от тази на другите.

Анализирайте личния си бюджет, направете изчисление:

  • Храна;
  • Абонамент за фитнес залата;
  • стероиди;
  • Консумативи (спринцовки, салфетки, антисептици).

 

Във всеки случай първо трябва да вземете решение за целта на задачата и след това да съставите програма и списък с лекарства.

Важно: Не забравяйте да се консултирате с нашия консултант на сайта онлайн, за да избегнете негативни последици, съветват от Анабол БГ.

error: Съдържанието на сайта е защитено!