img

Ето го порасналия син на Ненчо Балабанов – негово умалено копие! (Снимка):

/
/
/
454 Views

Ненчо Балабанов няма нужда от представяне – любимото лице от екрана и сцената озарява с таланта си едни от най-хитовите риалитита и сериали у нас. Но за личния му живот не се знае толкова много.

Актьорът направи истински подарък на всички свои почитатели, като показа порасналия си син Богомил , който е единственият му наследник и който поразително прилича на баща си .

15-годишното дете на участника в „Маскирания певец” е от брака му с 11 години по-голямата Ралица, преподавател по музика.

Тя е единствената жена, с която Балабанов има брак.

Ненчо Балабанов син

Двамата живеят заедно само няколко години и пътищата им се разделят, а телевизионерът оставя семейното жилище на бившата си половинка, която отглежда Богомил и дъщеря от предишния си брак.

„Никой не иска да се разделя и да оставя другия с усещането, че е прецакан. В миналото хората са били много по-внимателни и затиснати от предразсъдъци тип „Какво ще кажат другите?“.Стояли са на сила заедно да пазят един изкуствен баланс в отношенията Не съм привърженик на това“, споделя Ненчо.

Балабанов изживя бурна връзка с певицата Йоана Драгнева, която днес се радва на първото си дете от телевизионен водещ. Двамата така и не стигнаха до брак, а към днешна дата Ненчо отрича да има сериозна връзка. Той обаче има желание за още деца.

Богомил е наследил артистизма на баща си. Пее, танцува и има страхотно чувство за хумор. Ако синът му Боги реши да тръгне по неговия път с актьорството, дублажа на анимации и ангажиментите в телевизията, той би го подкрепил.

error: Съдържанието на сайта е защитено!