img

Хитри варненци хванаха крадец в дома си и му отмъстиха по много ловък начин

/
/
/
873 Views

Крадец обра жилище във Варна, но собствениците го изиграха, успявайки да го заключат на терасата. 

В 05:45 ч. тази сутрин е съобщено, че неизвестно лице е заключено от граждани на тераса на 3-я етаж на къща в централната част на Варна.

Полицейският екип, който веднага отишъл на мястото, задържа лицето, което оказало силна съпротива при задържането, съобщават от пресцентъра на полицията в морската столица.

Ето какво пишат още от пресслужбата на органите на реда: “При обиск в него са намерени 2 смарт телефона, детски смарт часовник, брачна халка на потърпевш, живеещ на адреса, както и малка сума пари.

При огледа на мястото са намерени, приготвени за изнасяне, 2 раници на потърпевшите, в които са били поставени 2 лаптопа, айпад и таблет и 4 каски за велосипедисти, също собственост на живеещите на адреса”.

Материалите по случая са докладвани на прокурор при ВРП, образувано е бързо полицейско производство, на лицето е повдигнато обвинение и с постановление на наблюдаващ прокурор е задържан за срок до 72 часа.

Мъжът е задържан по-малко от 24 часа след освобождаването му от районно управление във Варна, където срещу него е образувано е бързо полицейско производство за кражба от магазин”

Източник: БЛИЦ

error: Съдържанието на сайта е защитено!