img

Божков пръскал по 1 милион евро на седмица в Куршевел! УНИКАЛНИ СНИМКИ!

/
/
/
1823 Views
Хазартният бос Васил Божков се е отдавал на фантастични приключения в перлата на френските ски курорти Куршевел, за които е пръскал по около милион евро на седмица. Това разкриха пред БЛИЦ два независими източника.
Милиардерът се е уединявал с компании в луксозното шале (хижа) “Еделвайс”, което може да бъде наето срещу 500 000 евро за едва седем дни. Още толкова пари отиват за наемане на персонал и зареждане с шампанско, черен хайвер и скариди.

В разкошния ски оазис Божков и гостите му са се отдавали на приключения и в СПА комплекса, който е снабден с 13-метров басейн, джакузи последен писък на технологиите и собствен водопад.

Комплексът е истинско пристанище на уединението, предлагащо два луксозни апартамента “Мастър” по 100 квадратни метра всеки и трапезария с площ 200 м2.

Самият “Еделвайс” разполага с цели осем невероятни апартамента, разположени на 7 етажа с площ над 3000 м2. В него по думите на Цветомир Найденов – Божков е водил международния аферист Барак Алон и румънския шеф на bTV Флориан Скала (на снимката отдолу с олисялото теме), който сега щедро връща жеста с неограничено телевизионно време, което предоставя на обвинения в 11 престъпления бизнесмен и дясната му ръка Георги Попов.

Веселата компания е завършвала вечерите си в нощния бар на “Еделвайс”, който побира около 100 богаташи.

Според очевидци Божков е прекарвал солидна част от времето си в два шикозни ресторанта – “Cap Horn” и “Nammos”. Луксозните заведения са забавлявали хазартният бос с изискани блюда, но които биха завидели дори кралски особи.

Ресторант “Nammos”

Куршевел винаги е бил пионер в гастрономията. Историята разкрива, че през 1979 г. “Le Chabichou” е първият ресторант в курорта, спечелил звезда на Michelin, последван от втора звезда пет години по-късно.

Превъзходният курорт е предпочитано място за световните звезди Кристина Агилера, Джордж Клуни, Роман Абрамович. Това са само малка част от известните и богатите гости на курорта, с които можеш да се разминеш по пистите на курорта.


Източник: БЛИЦ

error: Съдържанието на сайта е защитено!