img

Палава и пораснала! Как изглежда най-красивото момиченце в света сега

/
/
/
731 Views

Всеки жител на Русия, а и не само, познава това дете. Анастасия Князева стана известна през 2017 г., когато беше наречена „най-красивото момиченце на света“. Тогава стотици световни таблоиди писаха статии и правеха репортажи по телевизията за нея.

Симпатичният образ на Анастасия Князева не е просто на едно очарователно момиче, каквито има много по света. Образът й бе допълван от сладък бретон, нейна запазена марка.

Наскоро обаче Настя реши да промени имиджа си. Тя се подстрига по специален начин. На снимката по-долу виждаме резултата от трансформацията й.

Новото бретонче на момичето е неравномерно и накъсано, но въпреки това – стилно. По този начин прави впечатление, че Настя изглежда по-възрастна.

Ако широкото и плътно бретонче подчертаваше детинското в момичето, добавяйки нотка на скромност към визията й, то новата прическа й придава палав и закачлив вид.

По време на пандемията и самоизолацията “най-красивото момиченце на света” не само експериментира с образа си, но и реализира нови творчески проекти. Сега тя прави видеоклипове и ги качва в социалните мрежи. / jenata.blitz.bg

error: Съдържанието на сайта е защитено!