img

По пътя на Кличко! Пулев влиза в политиката заедно със Слави!

/
/
/
990 Views

Най-известният ни боксьор Кубрат Пулев се подготвя за политическа кариера, научи Lupa.bg. Кобрата планува да се в пусне в политиката след като приключи да се бие на ринга. Близки до шампиона издадоха пред сайта ни, че Пулев се цели към поста – министър на спорта.

“Кубрат от няколко години знае с какво ще се занимава след края на спортната си кариера. Неслучайно преди малко повече от година се дипломира като „Бакалавър“ в Национална Спортна Академия „Васил Левски“. Той завърши специалността „Спорт – “Треньор по бокс“. Кубрат иска първо да се съсредоточи в усилията си да направи още един опит да вземе световна титла и едва след това да обяви намеренията си за бъдещето”, коментираха от обкръжението на боксьора.

Преди дни бившата на Кобрата – фолк изпълнителката Андреа също намекна, че екс любимият се е запътил към „Дондуков” 1.

“Добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех”, написа фолкаджийката и така издаде намеренията на Пулев.

Спортистът и брат му Тервел са големи родолюбци и това ги води да се развиват в политиката след края на кариерите им, коментират техни познати. Идеята е да се участва на следващите парламентарни избори, които трябва да са през 2021 г., ако няма предсрочни или коронавирусът не осуети плановете на боксьора. Бившият на Андреа не смята да влиза в някоя от управляващите партии, а или да се включи в чисто нова политическа сила, или в комбина със Слави Трифонов.

“Ако се обедини със Слави, като нищо да спечелят. Имат много почитатели, които биха гласували за тях”, коментират политически експерти.

Източник: Лупа БГ

error: Съдържанието на сайта е защитено!