img

Дизайнерката Вера Уанг – една жена на 70 с плочки на корема и визия на 20-годишна

/
/
/
2026 Views

Започваме с два факта – световноизвестната дизайнерка Вера Уанг е на 70. Но на тази жена едва ли можеш да ѝ дадеш и ден на 30.

Ген, безспирна поддръжка, много спорт, пластични операции – не е ясно каква точно е тайната за вечна младост на прочутата дизайнерка на сватбени рокли, но едно е сигурно – всички сме удивени от начина, по който изглежда тази дама на 70!

Стройната ѝ фигура, плочките на корема и безупречната кожа по нищо не издават, че тази жена е вече в пенсионна възраст.

Вероятно до голяма степен причината за това са били годините, които е прекарала в тренировки като малка, когато се е състезавала по фигурно пързаляне.

Преди да започне карантината тя признава, че главната й активност са били любимите й мачове по голф, но сега, когато е със семейството си в Маями, се е вдъхновила да тренира повече.

Дизайнерката е споделяла в свои интервюта, че мотивацията й да поддържа форма и да изглежда толкова добре са моделите с перфектни тела, с които работи непрекъснато. Освен това, тя винаги експериментира с дрехите, има мания към клиновете и просто иска всичко да й стои перфектно.

70-годишната дама обича да пуска и доста предизвикателни кадри в своя Инстаграм профил и не се страхува да показва невероятната си форма.

error: Съдържанието на сайта е защитено!