img

Гала с апартаменти из цяла България – ето имотното състояние на водещата (Уникални снимки):

/
/
/
466 Views

Гала е сред най-известните лица от екрана. Дългогодишната ТВ-водеща очаквано винаги е в центъра на медийното внимание, а многобройните ѝ фенове попиват с готовност всяка подробност от ежедневието на блондинката.

Една пикантна подробност, която излезе наяве съвсем скоро, разкри детайли за имотното състояние на Гала . А то е повече от завидно, както се оказва!Блондинката разполага с наследствени имоти из цяла България , сочи проверка на „Уикенд“. Водещата на предаването „На кафе“ е собственик на недвижимо имущество в Плевен, Никопол, Пазарджик и в София. В столицата тя разполага с цели два апартамента.

Майката на Гала живее в малък апартамент. Заедно с любимия си Стефан водещата живее в просторен дом, обзаведен от дизайнера Алекс Ковачев – любимият на  Гери Малкоданска.

Гала апртамент

Гала кухня

Жилището на Гала е изключително просторно. То разполага с голям хол, трапезария и кухня, които се намират в едно огромно помещение. На разположение на блондинката са две спални и огромен дрешник, където тя старателно съхранява марковите си тоалети и обувки.

Гала спалня

елегантният дом на Гала

жилището на Гала

В родния си град Плевен Гала разполага с наследствен дом. Имотите в Никопол и Пазарджик също са наследени от родителите й.

Блондинката възнамерява да инвестира и в дом на морето. Тя следи с интерес тенденциите на пазара на имоти и  надява кризата в момента да се отрази на цените на жилищата по морето, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!