img

Ричард Гиър стана татко за трети път на 70 години! Честито! (Снимки):

/
/
/
603 Views

Една от сребърните лисици на Холивуд, актьорът Ричард Гиър , стана горд татко за трети път . Беловласият актьор и неговата 37-годишна съпруга имат второ детенце, стана ясно тези дни.

Радостното събитие в семейството на актьора се случи само година и малко след раждането на сина им Александър. Отначало двойката пази в тайна подробности около появата на втория им син.Ричард Гиър Алехандра

Онзи ден информатор на списанието HOLA! потвърди хубавата новина като издаде, че Гиър и Алехандра са заедно с бебето в ранчото си в  Pound Ridge, в близост до Ню Йорк.

Да припомним, че новината за бременността на съпругата на актьора стана известна през ноември миналата година. Вестта се появи на страниците на същото издание. Прави впечатление, че Алехандра Силва е забременяла с второто си дете само девет месеца, след като роди първия им общ син.

Ричард Гиър бебе

Семейството има две общи деца. Риард Гиър има двадесет годишен наследник Хоумър от брака си Кери Лоулъл. А сегашната му половинка Силва е майка на седем годишния Алберт, който е от връзката й с бизнесмена Говинд Фридланд.

Напомняме, че Ричард и Алехандра, която е испански публицист се срешат през 2014 г. И двамата по това време са обвързани. Женят се 4 години по-късно. В ранчото на актьора вдигат луксозна сватба, предават от spletnik.ru.

По онова време холивудската звезда призна в интервю: „Аз съм най-щастливият човек във Вселената. Как би могло да е иначе? Омъжен съм за красива жена, която е умна, чувствена, търпелива, умее да прощава и обича да помага на хората. Освен това готви и прави най-добрите салати в света”, казва актьорът.

error: Съдържанието на сайта е защитено!