img

Ново 20: След скандала с Тачо, Жени изкарва пари от напитки с канабис

/
/
/
595 Views

Странен начин да се покаже след поредния скандал в семейството си избра Жени Калканджиева. Мис България 1995 година изкарва пари от нестандартни реклами.В профила си в Instagram, Калканджиева промотира напитки с канабис, а  във видео показва въпросните енергийни напитки, които съдържат екстракти от марихуана, видя HotArena. Естествено кампанията и е обвързана с коронавируса,  като част от цената на този вид странни напитки ще отиде за борба с епидемията.

Със своя пост Жени предизвика редица негативни коментари. Гневна потребителка написа: „Канабисът е забранен в България, под каквато и да е да е форма”.

През последните седмици името на Жени пак беше замесено в скандал. Този път в епицентъра на събитията бе мъжът й Тачо, който беше задържан за побой над съсед. Причината за разногласията по комшийски стават шумните купони, които често се вихрят в дома на Калканджиева.  Кратък преглед в социалните мрежи показва, че жилището на Жени и Тачо в Бояна е стабилно оборудвано за купони.  Мощни тонколони, осветление със специфични дискоефекти забавляват фамилията.

След ареста на Тачо Жени отсече категорично, че в момента не живеят заедно. От известно време Жени живее с детето в друго жилище,  това заяви тя в телефонен разговор с медиите. От думите й става ясно, че Стефан и тя не са заедно и това продължава от известно време. Последното им съвместно видео в Instagram е от началото на извънредното положение. На него ясно се вижда, че семейството е заедно в дома си в Бояна, където празнуват виртуално с шумно  парти рожден ден на приятелка, пише „България Днес”.  

error: Съдържанието на сайта е защитено!