img

Светлана Гущерова е неузнаваема по време на карантината. Няма да я познаете (снимка)

/
/
/
710 Views

Светлана пак е с нова визия и абсолютно променена дори и по време на карантина.

 

Паника обзема дома на Светлана Гущерова заради пандемията. Нейната свекърва д-р Анелия Гущерова е на първа линия във ВМА.  Плеймейтката е сериозно притеснена както за здравето на майката на Християн, така и за това на дъщеря си.

Светлана е ограничила максимално контактите на отрочето си с неговата баба.

 Според слуховете внучката не се е виждала с баба си от началото на извънредното положение.

Доктор Гущерова е началник на отделение „Кръвен център” във  ВМА. Тя сподели своя снимка в защитно облекло. Снаха й обаче е ужасена от възможността за заразяване и се закотви вкъщи. Тя стриктно спазва всички противоепидемични мерки и не излиза. Това води до леко занемаряване на външния й вид, но милионерската съпруга е готова на подобна саможертва, само и само семейството й да е здраво.

Липсата на фризьори и стилисти не пречи на Светла, която успява да открие друга своя мания. Скуката води до мерак за готвене и миньончето всеки ден се върти около котлоните и печката. Подобно на редица известни чалга икони Светлана започна да раздава рецепти в Instagram на приготвяните от нея ястия.

Младите Гущерови, които обикновено прекарват по-голямата част от времето си в най-тузарските курорти и хотели, най-вече в чужбина, са в ужас от невъзможността да пътуват в момента. Въпреки неяснотата около пандемията Светла вече имала план за наближаващото лято, който включва няколко екотични дестинации, пише „България Днес”.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!