img

Потрес! Анелия си пусна снимка без капка грим. Няма да я познаете (снимка)

/
/
/
706 Views

Анелия пусна снимка в напълно антурален вид пов реме на карантината, която кара в дома си.

37-годишната певица сподели кадри от луксозното си имение в полите на Витоша, което се оценява на близо 2 милиона лева. Всъщност това е вторият толкова скъп дом във фолка, идея по-евтин от този на колегата й Константин.

Досега певицата е споделяла снимки от двора на баровската къща. Причина за това са хорските приказки, както и недоброжелателните коментари в лайфстайл средите от хора, смятащи, че звездите публикуват фотоси от този тип, за да се похвалят с охолния живот, който водят.

В Инстаграм изпълнителката качи видео от дома си, в което апелира последователите си да спазват противоепидемичните мерки: „Сега е моментът да споделя, че животът винаги ще продължи, купоните винаги ще съществуват, излизанията винаги ще са част от живота ни, но сега е моментът всички да сме изключително отговорни, осъзнати, така е, моля ви, призовавам ви, стойте си вкъщи. Целувки, обичам ви“.

Видеото също е заснето във външната част на имота. Впечатление правят масичните колони, вероятно водещи към една от терасите и красивата зеленина, за която се грижи градинар.

По-любопитното видео пък е от трапезарията на Анелия, в която се виждат таваните на няколко нива, стълбището и дървените мебели. В профила й има клип от коридора към спалните помещения. Всъщност тя купи терена преди 6 години, но строежът се забави заради некоректни майстори. В къщата певицата в момента е сама. Пратила е дъщеря си Ивон при майка си, тъй като преди обявяването на извънредното положение имала няколко участия зад граница и се притеснявала за здравето на момичето. От друга страна при баба си Ивон успявала по-добре да се съсредоточи върху уроците си, пише Телеграф.

Източник: За жената
It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!