img

Фолкаджийката Татяна показа гаджето – известен бизнесмен

/
/
/
699 Views

Фолкпевицата Татяна най-после показа кой е мъжът до нея, който от известно време я кара да сияе от щастие. За първи път гласовитата пайнерка си позволи да говори толкова открито за любимия си човек и щом го показвам, значи нещата между тях са повече от сериозни.  Изпълнителката на „Само теб“ е на седмото небе и изживява любовен романс с известен бизнесмен от Варна. Става въпрос за Иван Гочев, който е добре познат в обществото и бизнес средите. 

„Любовта за мен винаги е била най-голямата сила. Ако един човек може да обича и да дава любов, значи, че е удовлетворен и реализиран във всяка област от живота си. С човека до мен сме заедно от една година. Разбира се, че понякога е имало и недоразумения, но точно тези леки спънки са ни давали възможността да оценим колко сме си нужни един на друг и какво означава единият за другия. Моята мисия е любов и съм щастлива, че мъжът до мен ми я показва ежечасово. Когато чуваш, че си любовта в живота на мъжа, който обичаш, това ти дава криле. Когато мъжът до мен иска преди всичко аз да съм щастлива и спокойна, значи това е онзи мъж, за когото съм мечтала като дете“, споделя пред „Галерия“ пеещата звезда.

https://i0.wp.com/lupa.bg/f/news/b/54/720593a395ad37c893bf98e81b3577e1.jpeg?w=840&ssl=1

И допълва: “Имала съм доста трудни моменти в живота си, за да съм спокойна днес. Жена на честта съм, на морала. Имало е много неща, с които съм се преборила със зъби и нокти – и в кариерата, и в личен план. Тези трудности обаче са изградили това, което е в момента Татяна“.

Изпълнителката на хита „Да сме квит“ има голям син Атанас, който в момента е студент във Варна. за него тя казва: „Имаме много силна връзка и съм щастлива и благодарна, че съм успяла да възпитам в него ценности и морал. В момента той е в къщата ни в Съединение и учи усилено. Студент е във Военноморското училище във Варна със специалност „Корабоводене“. Не е лесна професия и е доста отговорна, но съм сигурна в способностите му. За него искам само да е здрав“.

Певицата спазва стриктно наложените извънредни мерки и стои вкъщи, като не спира да изненадва семейството си с различни кулинарни изкушения. Най-близките й знаят, че хобито й е да готви и го правя с голяма любов. В никакъв случай не е зарязала спорта и се е обзавела с малък фитнес в къщата си, където поддържа стройната си фигура.

Източник: Лупа БГ

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!