img

Анита Мейзер се изповяда: Заразих Фики и Галена с коронавирус

/
/
/
834 Views

Скандалната Анита Мейзер призна нещо много интересно. Миската смята, че е изкарала коварния коронавирус, заразявайки и български изпълнители, научи HotArena. Миската разви цяла теория в социалните мрежи по този повод.

„Оле, хора! Аз съм изкарала вируса! Сега зацепвам, че веднага след като пристигнах в Америка, се поболяха от мене собствениците на българския ресторант и някои от персонала. Съжалявам и моля за прошка, не съм знаела, че съм болна”, споделя Анита и продължава шокиращия разказ за здравословните проблеми, които е имала.

„Това беше в края на ноември 2019-та година. Сега си прегледах съобщенията и установих случайно, че съм била лепнала короната. Сещам се, че бях на легло пред умирачка.

Галена и Фики също бяха в Лас Вегас малко след това в ресторанта, в който работих. Сега разбирам, че Галена се е поболяла след идването си в Америка”, разказва Мейзер, убедена, че болестта върлува из целия свят много преди февруари месец.

Анита дори споделя чат със свой приятел, в който му признава, че се чувства ужасно зле. Бившата миска се оплаква от тежка кашлица, хрема, болки по тялото и други симптоми.

В края на ноември тя имала контакт и с двама наши изпълнители–Фики и Галена, които имаха тупне там. Първата им спирка бил Лас Вегас, а Мейзер била на легло 5 дни преди срещата им.

Самата Галена нито веднъж не е споделяла да има здравословни проблеми, но Мейзер стигнала до информация, че Галена сериозно се е поболяла по време на турнето. Фики Стораро също не е давал знак, че има здравословни проблеми.

Той не е отменял участия и не е спирал да работи по нови проекти. В момента Фики се снима и в риалити шоуто „Като две капки вода”, където е спряган за един от победителите. И няма никакви доказателства, че е заразен или страда от коронавирус.

След като направи признанията си, Мейзер бързо ги скри в социалните мрежи. Анита изтри поста си минути след като го пусна, но от „България днес” споделят с копие на разказа й.

Не е ясно защо Анита е изтрила коментарите си, може би от страх да не бъде нападната, или просто е осъзнала, че не е била болна от коронавирус. Мейзер се завърна в САЩ, след като излежа присъдата за убийството на съпруга си Николай Димов и в момента работи в Америка.

Тя твърди, че няма фатални случаи сред близките й и обкръжението й, нито пък тя се чувства зле в момента. И дори се шегува, че след затвора може да издържи всяка карантина. Каквото и да е преболедувала Мейзер, днес е здрава и се радва на новия си живот. Дано да е все така.

Източник: kliuki.ws

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!