img

Ето по колко пари раздадоха на всеки в Гърция останал без работа!

/
/
/
574 Views

Ето така се прави, дори съседката ни Гърция ни задмина за пореден път.

Извънредна финансова помощ от 400 евро за 155 000 дълготрайно безработни обяви тази вечер по време на обръщението си към гръцкия народ

Премиерът на страната Кириакос Мицотакис, пише www.newsbg.eu. Той изрази своята благодарност към гръцките граждани за доверието, което оказаха на държавата за прилагането на мерките за справяне с коронавируса.

Премиерът отбеляза, че връщането към нормалното състояние ще се извършва постепенно и поетапно и само когато е подкрепено от научни насоки. „С отговорното си отношение успяхме да се справим с първата вълна на Пандемията. 

Натрупахме ценно време за по-добра организация. Заслужавате голямо благодаря. Показахме най-доброто от себе си, но войната все още не е спечелена. Най-малкият рецидив може лесно да доведе до болезнен резултат. Ще добавим стотици легла към отделения за интензивно лечение.

За няколко седмици правим това, което не е направено с месеци. Пандемията се оттегля, но е много вероятно да се върне и това трябва да ни намери подготвени“, каза Кириакос Мицотакис. Премиерът се обърна специално към лекарите, силите за сигурност, работещите в супермаркети и заведения за обществено хранене и тези, които са на първа линия на пандемията. „Мнозина трябваше да сложат маската, за да заблести отзад истинското им лице.

Най-голямата ни печалба от тази безпрецедентна криза има име и се нарича доверие. В рамките на 50 дни бяха разсеяни митове от десетилетия. Първо трябва да се прецени държавата по нейната ефективност. Това се превръща в чадър на защита за всички“, допълниКириакос Мицотакис. Както обясни премиерът, всички трябва да продължат да следват инструкциите на експертите и ограничителните мерки за Великден. „Страсната седмица трябва да бъде върховенството на живота срещу смъртта.

Нека останем вкъщи, за да се срещнем отново здрави и силни, когато бурята свърши. Един конец дели победата от катастрофата. Ако не следваме съветите на експертите, можем да взривим постигнатото“, подчерта Кириакос Мицотакис.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!