img

Един рядък ритуал от Ванга за привличане на пари

/
/
/
737 Views

Опитайте този ритуал, за да се радвате на богатство през целия си живот!

Не толкова отдавна приятелката ми ме посети с огромна торта и радостни новини. Оказа се, че след 5 години упорита работа като секретар, тя внезапно получила увеличение като заместник-началник на отдел продажби.

Това се случило толкова внезапно, че тя буквално загубила дар слово… Важно е да се отбележи, че там, където работи моята приятелка, придвижването нагоре по професионалната стълбица е много рядко, а за някои служители изобщо не е възможно…

Започнахме да пием чай, а след това тя каза с нисък глас: “Ако искаш вярвай, ако искаш не, но това увеличение не дойде от нищото, не отдавна извърших магически ритуал.” Не се изненадах, тъй като никога не съм вярвала в такива истории.

Ритуал за привличане на пари

Оказа се, моята гостенка толкова се е уморила от рутинната работа и малката заплата, че решила да вземе крайни мерки… Една вечер намерила в интернет текст за привличане на пари от българската лечителка Ванга. За да изпробва ефективността на метода, приятелката ми изпълнила малкия ритуал.

Един рядък ритуал от Ванга за привличане на пари трябва ви само едно яйце!

За ритуала имала нужда от едно кокоше яйце, три монети (10 стотинки), купа с триъгълна форма и три църковни свещи, купени ден преди това от храм. Приятелката ми поставила монетите по ъглите на съда, върху тях поставила свещите и накрая яйцето в средата.

Когато всичко било готово, приятелката ми прочела следния текст точно 33 пъти: “Снесла бяла кокошка върху чиста поляна яйце, до пари яйце кокошката снесла, пари донесла. И който вземе това яйце и го изяде, ще стане богат и зло няма да знае. На поляната аз, раба Божия (вашето име), ходих, намерих едно яйце, изядох го и на нашия Господ благодарих за изпратения дар. Сега богатството няма да ме напусне. Амин.”

В края на ритуала, моята приятелка сложила свещите в печката, сварила яйцето, счупила го в челото и казала следните думи: “Аз чупя яйцето и цялата полза от него прибирам за себе си”.

Ако тази история не ми беше разказана от близката ми приятелка, не бих повярвала в нищо. Между другото, наскоро съпругът ѝ получи голяма премия към заплатата си… Съвпадение? Аз не мисля така!

Въпреки факта, че българската ясновидка вече не е сред нас, знанието ѝ продължава да помага на хората. Обредите и церемониите на Ванга избавят от безпаричие и дават късмет във всички начинания.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!