img

Това са наглите пишлигари, сътворили кървавото меле край София, фукат се от районното ВИДЕО

/
/
/
1319 Views

Съпругата на зверски пребития мъж по време на екшъна на стадиона в село Долни Пасарел, за който съобщи ексклузивно БЛИЦ, проговори за кървавото меле.  Както медията ни информира, въпреки върлуващия смъртоносен коронавирус у нас, група 20-годишни младежи посред нощ са влезли на стадиона на селото и са дрифтили с колите си по терена. Местни жители са се опитали да спрат пишлигарите, но се е стигнало до физическа разправа.

„Въртяха около него. Никой не спираше, даже се опитаха да го газят. Аз съм бременна, как да не се изплаша? Идеята беше входовете да се запушат и да дойде полиция“, разказва пред bTV Елизабет Благоева.  От МВР с първа реакция за кървавия екшън край София Председателят на футболен клуб „Урвич 1960“, който стопанисва спортното съоръжение, разкри подробности за скандалната случка.  „Млади момчета от „Горубляне“ и „Дружба“ са.

С тях имаше и момичета, които дори бяха по-агресивни. Според мен боят започна от едно от момичетата. Не се събирах в кожата си и много се радвам, че успях да се контролирам и да взема решение да викна полиция, а не да се разправям. Не бяха от моята категория, можех спокойно да санкционирам някой от тях, споделя Иван Борисов.  „Под действията на карантината, може би в София няма какво да правят, са решили, че ще се напият и напушат и ще направят нещо, което ще им покачи адреналина“, допусна голмайсторът на отбора Александър Господинов.

Пристигналите полицаи съставят актове и на част от събралите се хора от селото за нарушаване на мерките в извънредното положение. „Дошли са в извънредно положение, на чужд стадион, в чуждо населено място да рушат. Защо нашите момчета трябва да бъдат наказани“, възмущава се съпругата на пострадалия пасарелец. Наглите пишлигари не са открити за коментар. Снимат се обаче за „Фейсбук“ – от коридора на районното. И там социална дистанция не личи.

error: Съдържанието на сайта е защитено!