img

Парите свършиха! Мария тъжи по стара любов

/
/
/
337 Views

Годините, в които живееше като принцеса и целият лукс на земята й бе поднасян на тепсия, май са залипсвали на Мария, пише HotNews.bg.

Няма как по друг начин да бъдат изтълкувани последните публикации на чалга певицата, чрез които се връща към времената си като г-жа Гущерова. От няколко дни явно Мария е потънала в дълбока носталгия и качва снимки от фотосесиите си от преди 7-8 години, на които е облечена с най-актуалните и скъпи за онова време колекции на Шанел и Диор.

Като съпруга на Християн Гущеров Мария блестеше с елегантна и стилна визия, винаги бе като извадена от корица на списание, но след развода отново се върна към чалгарския стил и кючеците върху масите.

Почитатели й все още и не без основание я критикуват за изцепката й на фирмен банкет от преди няколко месеца, на който с евтин тоалет върти маанета, покачена върху маса, сред пълни чаша и бутилки от уиски.

Наблюдателни чалга фенове забелязаха още, че някои от носталгичните снимки на Мария са от къщата на бившия й съпруг. На кадрите щерка й плува в басейна в Бояна, виждат се и кучетата на Гущеров. “Явно жали за лукса, в който тънеше като негова булка и който друг едва ли някога ще й подсигури”, коментират с жлъч меломаните.

error: Съдържанието на сайта е защитено!