img

Слави и Маги пуснаха общ „лайф“ във Фейсбук! Господарите отиват в 7/8 през есента!?

/
/
/
750 Views

Краят на един дългогодишен конфликт между две от знаковите телевизионни фигури – Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян, бе сложен официално.  Двамата отговарят на зрителски въпроси на страницата на „Господари на ефира” във фейсбук.

Преди да започнат да отговорят на въпроси Маги изпадна в емоционална еуфория за добрите години, в които са работили заедно. Не може човек, който пее „Йовано, Йованке да бъде хръднокръвен“. Слави обаче се сконфузи и прикани да минат по същество.

„Каква е съществената разлика между предишния Слави и сегашния мъж, който ни гледа под вежди от екрана, бе първият въпрос във Фейсбук“.

„Как така под вежди?! Може би съм бил по-наивен и по-тъп. Който трупа мъдрост, трупа печал. Когато човек, е млад е глупав“, отговори шоуменът.

Защо си с очила, попита учинодолецът? Какви са тези имена Маги, а братът ти Джуди?, продължи със забележките Слави.

На въпрос за мнението му за премиера и президента, шоуменът отговори: „Бойко Борисов е малко инфантилен и мисли, че винаги е прав, това е опасно. Балканска история е караницата между премиер и президент. Бойко е ясен, всеки ден го виждате с Мутафчийски. Не ми харесва, че Румен Радев се подкрепя от БСП“.

След този отговор Слави Трифонов покани в телевизията си Маги Халваджиян. Той отказа с претекст, че иска свободно да се изразява и никой да не му налага цензура.

„Помниш ли, когато ти предложих преди време да направим концерт?!, пита продуцентът на „Капките“. „Стига с това помниш ли?“, скара се събеседникът му. „Абе ти си като майка ми“, сравни Маги.

„За да сключиш брачен съюз, трябва да си мотивиран. Това са лични неща и не ви познавам, за да изпадна в подробности. Ако трябва да стане, ще стане. Засега не е станало“. Така Слави отговори на зрителски въпрос защо не се е оженил досега.

Затоплянето на отношенията между двамата шоумени започна в началото на годината, когато Димитър Рачков бе гост на Слави Трифонов в неговата телевизия „7/8”. Тогава Дългия обяви, че спира да съди „Господари на ефира“.

Именно от предаването за телевизионни гафове възникна дългогодишният съдебен спор между двамата. Трифонов бе гневен, че гафове от шоуто му се осмиват от Господарите и съдеше предаването, че ползва записите в нарушение на авторските права.

За да затвърдят новото начало в отношенията си, „Ку-ку бенд“ ще участва в комедийното шоу на Рачков в зала Арена Армеец през юни, а Рачков лично покани Трифонов като гост в спектакъла.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!