img

Седмичен хороскоп за периода от 13 до 19 април-ВОДОЛЕЙ Сполука, РАК Към социална стабилност

/
/
/
857 Views

Овните са в началото на успешен нов етап, който ще донесе развитие, а  Телците стъпват на пътя на прогреса. Близнаците са стъпили на стабилни позиции, а Раците мощно се развиват.

Лъвовете реализират целите си в състояние на повишена нервност, а за Девите седмицата е силно ядовита. За Везните етапът ще е сложен, а Скорпионите да действат с такт. Ситуацията за Стрелците е утежнена, а шансът на Козирозите е променлив. Водолеите действат сполучливо, а Рибите да не разчитат на хитруване. 

ОВЕН

Предстоят промени

Обръщайки повече внимание на практическата страна на живота си, ще търсите и намирате подходящите начини за себе изява. Седмичният етап е обещаващ за реализацията на материалните и личните ви  цели, а най-същественото му значение е, че сега започват кардинални промени със забележителна интензивност в различни житейски сфери и направления. Преценявайте точно обстоятелствата и не се изкушавайте от примамки за нечестни действия. Петък и неделя са успешни, а събота ще е нервна. Понеделник е успешен, а следващите дни носят трудности и напрежение.

 

ТЕЛЕЦ

Начало на силно укрепване

Ангажиментите ви през седмицата няма да намалеят, напротив, вниманието ви ще е погълнато както от текущата работа, така и от ново възникнали необходимости. Представителите на Телец са на прага на много силен етап от развитието си, който обещава значителен напредък в личен и делови план, както и стабилни обществени позиции, чрез които значително ще укрепнете. Разгръщането на този процес ще продължи до края на септември 2020-та година. Петък и събота са напрегнати, а неделя е сполучлива. Без  трудната и мъчителна сряда,  останалите делници са чудесни и ще преминат твърде сполучливо за всички.

 

БЛИЗНАЦИ

Стабилни позиции

Деловите представители на знака ще реализират финансови и битови придобивки, което ще осмисли труда им. За момента родените в зодията са стабилни. Предстоят промени, които с нищо няма да навредят на статуквото ви. Вредното явление при Близнаците е лъжата, от която в даден момент (докато не е станало прекалено късно), следва тотално да се разграничите. Петък ще е нервен и напрегнат, а уикендът ще е благоприятен и успешен. Другите ви ползотворни и успешни дни са понеделник и четвъртък, а вторник и сряда ще са неприятни и напрегнати.

 

РАК

Към социална стабилност

Съобразявайки се с чувствата и водени от разума си, ще следвате приоритетите си, отдавайки значение на всичко, което ви вълнува и желаете да постигнете. Раците също са изправени пред етап за промени, които много мощно ще ви обхванат в личен план, от което ще последва и значителната ви социална стабилизация. Проблеми през етапа няма да ви притесняват. Очертава се по-изразително нервно напрежение, от което няма да се освободите, защото корените му са далеч в миналото. Нервните петък и събота ще бъдат последвани от хубава неделя. Неприятен и напрегнат ще е само вторник. Другите са хубави.

 

ЛЪВ

Нерви и реализация на цели

Отговорностите ви ще се повишават и това ще ви направи безспорен лидер в средата ви. Като резултат ще печелите пари, но и умора. Силен етап за реализиране на лични и  финансови цели и за стабилизиране на социалните позиции. Владейте нервността си, чието ниво ще се окаже завишено през предстоящото седемдневие. Ангажираните в бизнеса да се пазят от измами, а и те да не се ползват от такива. Петък и уикендът носят високо напрежение и доста неудобства. През следващите дни нивото на последните няма да е по-ниско, но ще разполагате с възможности да го преодолеете.

 

ДЕВА

Силно напрегнат етап

Правилното ви отношение към хората и случващото се около вас ще ви доближи бързо до успеха, който преследвате. Предстоящото седемдневие носи на Девите много нерви по дела от финансово естество. Не търсете помощ по въпроси от такъв порядък, защото едва ли ще я получите. На добри резултати по делови въпроси и цели може да се надяват онези представители на знака, които са се ориентирали към преговори по интересуващи ги теми.  Тъй като предстоящите дни ще са твърде напрегнати, добре ще е да избягвате противоречията през седемдневния период.

 

ВЕЗНИ

Труден етап

С основание ще се радвате на внимание и порасналият си авторитет. Предстоящата седмица ще е трудна и напрегната, въпреки че величественият Юпитер вече се намира във Везни и обещава че ви предстои добро развитие. Вниманието на повечето от родените в зодията ще е ангажирано с битови въпроси от всекидневието, които силно ще дразнят мнозина. Владейте нервността си! За първите три дни от периода е сигурно, че напрежението ще е високо. Не са особено успешни и следващите, но дават яснота за предстоящи промени.

 

СКОРПИОН

Действайте внимателно!

Ангажираността ви ще тече в много посоки. В бизнес – делата ви ще има деликатни моменти, в които е важно да акцентирате вниманието си върху дребните и несъществени на пръв поглед детайли. Новото седемдневие предоставя на Скорпионите чудесни условия за постигане на целите, а условието за сполуката ви е само едно – да не прибързвате! Действайте стратегически и не след дълго ще успеете. Не проявявайте нетърпение и не действайте под натиска на гнева! Петък, уикенда  и понеделник ще са много нервни и неуютни. Следващите три дни са носители на чудесен шанс за сполука, но въпреки това необходимостта от внимание не отпада.

 

СТРЕЛЕЦ

Утежнения

Заети сте настоятелно да убеждавате някого в предимствата на идеите си. Стрелците са притиснати от всекидневни неудобства, които не им позволяват да действат в присъщия си стил – по-изразно и с повече свобода. Към тази картина трябва да се прибавят и противоречията с близкото обкръжение, които са сериозна пречка за творческата ви изразност. Първите четири дена от периода ще са много напрегнати и на мнозина просто няма да им върви. През следващите дни ще има пречки, но шансът ви за успех е значително по-мощен.

 

КОЗИРОГ

Променлив шанс

Възможни са административни или други технически затруднения, които да ви подтикнат към предоговаряне на вече установени срокове и други обвързаности. Високата нервност и засиленото напрежение в деловия сектор ще са характерни за Козирозите през настоящата седмица. За мнозина от родените в зодията причините за демонстрираната повишена дразнимост на родените в знака кореспондира с убеждението им, че отсрещната страна действа нечестно. Ако обаче не разполагате с доказателства – не обвинявайте! Петък носи промени, а уикендът ще е неприятен. През делниците успехът ще е променлив.

 

ВОДОЛЕЙ

Сполука

За хората на бизнеса поредното предизвикателство ще събуди нови сили у тях, потискайки раздразнението си от последните неудачи. Много добър седмичен етап за реализация на деловите цели и за парични печалби. Във всички сфери на живота ви се отчита присъствието на силни положителни фактори, които ще подкрепят усилията ви. Единственото предупреждение, което може да се отправи към Водолеите е да действат честно. За петък и уикенда – кавги и  напрежение. Труден ще бъде и понеделник. Следващите делници са благодатни и определено ще ви радват със сполука по целите.

 

РИБИ

Внимавайте с хитруването

Целеустремени сте и мотивирани да завършвате всичко започнато в срок и по най-прецизния начин. Специфичен етап, през който хитрите представители на последния Зодиакален знак Риби  ще реализират материалните си цели по не особено честни начини.  Седмичният етап се характеризира с промени, които в повечето случаи засягат родените в зодията персонално. Ще утвърдите духовните си авоари и  семейните ценности. В петък сте нестабилни, а следващите дни ще са трудни, тежки и мъчителни. Успехът в личен и делови план ще ви радва през следващите три дни.

Източник: за жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!