img

Наигра се! Николаос Цитиридис слиза от екран?

/
/
/
5798 Views

Николаос Цитиридис може да изчезне от небосклона на родните звезди точно толкова внезапно и неочаквано, колкото се появи на него преди два месеца, научи HotArena.

Шоуто на гръка в Би Ти Ви е под сериозно въпросителна. То се оказало твърде скъпо за кризисните условия, в които в момента се произвежда. Ето защо се планира да бъде спряно след края на актуалния тв сезон.

Ако от есента в Би Ти Ви изобщо съществува шоу с водещ Николаос Цитиридис, то ще се излъчва само веднъж седмично. Най-благоприятният сценарий за гръка е предаването му да бъде с продължителност час и половина, като се очаква да върви в края на седмицата, най-вероятно в петък, който по традиция е запазен за комедийни програми и сериали. Преди години по същия начин тръгна и шоуто на Любо Нейков – „Комиците”, и просъществува завидно дълго в ефира на частния канал. За разлика от Цитиридис обаче, то заложи на много популярни лица, които сами по себе си бяха гарант за рейтинг. Докато наследникът на Слави Трифонов не оправда огромните очаквания, с които бе натоварен. Дори масираната реклама, която телевизията му направи, не успя да му осигури достатъчно голям успех.

„Шоуто на Николаос Цитиридис” се оказало прекалено скъпо на фона на спадащия интерес от страна на рекламодателите. Заради корона кризата все повече потенциални спонсорите се оттеглят, тъй като не виждат смисъл да плащат за реклами на стоки и услуги, които няма как да продадат. В същото време екипът на шоуто е огромен. Освен самия водещ и бенда, които са на сцената, в него работят сценаристи, продуценти, екип, който осигурява гостите в студиото, и такъв, който се занимава със скечовете и смешките. Любимата фраза на Би Ти Ви – „Цитиридис сам си пише смешките”, в случая не е валидна, защото се отнася само до времето, в което водещият е работел като комедиант в столичен бар. В момента за всяка негова реплика в ефир се грижат хора на заплати.

Като се има предвид, че в момента най-гледаните предавания на Би Ти Ви са брифингите на ген. Мутафчийски, „Шоуто на Николаос Цитиридис” не оправдава разходите, които се правят за неговото създаване. Ето защо наскоро бе решено да се излъчва само четири пъти седмично – от понеделник до четвъртък, вместо пет пъти, както в началото. По този начин разходите за хонорари на екипа автоматично намаляват с 20 на сто. Дори и това съкращение обаче се оказва незадоволително за телевизията. Ако кризата с рекламите не бъде овладяна, от есента Цитиридис или ще блести в ефира само веднъж седмично, или ще си търси друга работа, пише Уикенд.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!