img

Изчезналата от 2 месеца Дарина Павлова се завърна, но с ново лице и бомби(Снимки):

/
/
/
2348 Views

Красивата Дарина Павлова , или както все още е известна у нас – “ Мадам Мулти „, сериозно притесни приятелите си в последните месеци, защото бе изчезнала сякаш вдън земя. Дори плъзнаха слухове, че вдовицата на Илия Павлов е покосена от коронавируса.

Ето, че Дарина най-после се появи в социалните мрежи, но с коренно променена визия , предават от .

Оказа се, че г-жа Павлова се е покрила от света, за да смени лицето си.

И то буквално! Милионерката се е подложила на серия от операции и интервенции, които са я подмладили с години . В момента Павлова прилича на кукла Барби, няма нито една бръчка по лицето си и ни най-малка следа, която да издава реалите й години – 56.

Дарина Павлова подмладена

Дарина не издава локацията към снимката. Но фонът, на който се е щракнала с новото си лиц, напомня на Дубай. Тази дестинация не е чужда за богаташката. Не е тайна, че в емирството е омъжена най-голямата дъщеря на Дарина Павлова – Венцислава, а нейният съпруг е сред най-богатите мъже в Близкия Изток. Най-вероятно чрез познаствата на зет си Тарек Микнас, Мадам Мулти се е доверила на някое местно светило в пристачната хирургия, за да върне младостта й.

Така опасенията на нейните приятели, че внезапното й изчезване от социалните мрежи може да се дължи на коронавируса, за щастие, не се сбъднаха. Те допускат, че Дарина се е решила на тотална промяна, за да не изглежда твърде стара до по-младия си с 21 години любовник Джулио Берути.

error: Съдържанието на сайта е защитено!