img

Сензационно: Ванга предсказала каква ще е България след коронавируса

/
/
/
5919 Views
Нешке, ке ни гази короната! Така казала Баба Ванга на легендата на художествената гимнастика Нешка Робева. Някога. Нешка си спомни предсказанието преди десетина дни. Мнозина се усъмниха, но Нешка Робева не е единствената, която си спомня за още и още думи и предсказания на пророчицата от Рупите.

В руски медии се появиха информации как Ванга предсказала COVID-19, какво щяла да стане с Русия след кризата, как Путин щял да стане всепризнат световен спасител и пр. Дори за Китай казала, че ще мине през голяма криза и после ще стане икономически колос…

Украинското издание rbc.ua отива по-далеч и информира, че Ванга предсказала дори ваксината срещу коронавируса. Друга медия – eaomedia.ru, е още по-конкретна: Ванга казала, че лекарство срещу епидемията ще бъде открито на 12-я месец.

И още много от този род.

Заехме се и ние да търсим източници, знаещи какво е казала Ванга. Открихме двама. Те твърдят, че българската пророчица, освен коронавируса, предсказала какво ще стане в България, след като свърши извънредното положение.

Българите ќе преживеат! Главите им са дебели и празни, па ќе поверват дека са дали най-малко болни и умрели.

Сиреч, така ще ни рекат, а ние ще повярваме.

Предсказала още, че ще има скандал с една банка, но не казала коя. Вчера се разбра – ББР е банката.

Казала още, че няколко човека край Главнио, ще добият голямо имане покрай чумата. Това обаче няма как да е вярно, защото първо намира имане той, чак тогава тия край него. Член 1 от неписаната, но действаща конституция.

А какъв ще е отчетът на властта – знаем всички. Но когато и Ванга го е казала – това е като печат и гаранция. Нещо като декларация за пред полицаите на магистралата.

Извън „цитатите“ от Ванга – всичко друго е вярно. А на бас, че отчетът на правителството ще е като доклад пред конгрес на ГЕРБ или 13-я конгрес на байтошовата БКП: Грандиозни успехи, най-малко заболели и най-малко жертви. Всичко извън този отчет ще е грозна пропаганда на нездрави елементи. Или руска хибридна атака. Или и двете.

Ще се гласува и закон за отмяна на закона за извънредното положение в три точки:

Първа: Остават в сила ограниченията за гражданите, защото са доказали своята ефективност.

Втора: Спира се тоталното подслушване и следене. Ще се подслушват и следят само хора, посочени от главния прокурор, МВР, ДАНС, КПКОНПИ, НАП, НСО, Митниците, финансовото министерство, военното и външното разузнаване, профсъюзите, работодателските организации, НЕК, Тотото, социалното министерство, кварталния, руското и американското посолства.

Трета: Връща се свободата на словото. На медиите и журналистите, които не са оцелели – лека им пръст.

На останалите българи – прав им път. В смисъл да напълнят хотелите и ресторантите, та и Ангелкова да направи готин отчет, женицата.

Централният духов оркестър, под диригентството на едрото вице, ще изнесе концерт в чест на медиците, участвали на първа линия в борбата с короната и нейният вирус. Концертът ще започне и ще завърши с „Вий жертва паднахте в неравна борба“, а по средата ще прозвучи „Юнаци, лека нощ“.

Отворете прозорците и не излизайте от къщи. Не го е казала Ванга – каза го щабът.

Фрог нюз

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!