img

Мира Добрева показа с кой си ляга след Жоро Торнев! СНИМКА

/
/
/
1246 Views

Мира Добрева показа с кого спи на едно легло, но за голяма изненада на всички – това не е нейният съпруг Жоро Торнев. 

От почти две години се говори за обтегнатите отношения на двойката, след като Мира го хванала в няколко изневери. Оттогава тя е доста активна в социалните медии, но не дава никакви индикации, че съпругът й съществува. А тези дни качи снимка, която показва кой заспива всъщност до нея.

Не, не става въпрос за нов мъж, а за нейното любимо куче. „Книжка, кафенце, кученце. Утрото, както си го представям да започне. А не както започна. Прахосмукачка. Съдомиялна. Пералня“, пише тв водещата в социалните мрежи.

Оказа се, че Мира е била мечтаната домакиня за почти всеки мъж. Макар да е популярна и изключително заета, тя лично изпълнявала домакинските задължения. Никакъв проблем не й представлявало да чисти, готви и глади измачканите ризи на Торнев. До момента, в който не разбрала, че само ги глади, а други жени ги мачкат.

Оттогава тя се заканила да си гледа живота и според техни приятели от две години спели в различни стаии и се подминавали като пътни знаци. И съответно всеки дал свобода на другия. Дали нещата са чак толкова сериозни си знаят те двамата, но е факт, че Мира демонстрира доста различен начин на живот и не дав аиндикации на омъжена жена.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!