img

Представяме ви 2021 Mercedes-Benz G-Class Mini СНИМКИ

/
/
/
1106 Views

2020 Mercedes-Benz G-Class е един от най-желаните всъдеходи на пазара. Много холивудски знаменитости се редят на опашка, за да си купят този автомобил. Затова, ако и вие изведнъж поискате да станете собственик на такъв автомобил, ще ви се наложи да почакате малко.

Но ако вие не сте милионер и не сте знаменитост, вие едва ли ще може да си позволите Gelandewagen.

Новост

Представяме ви 2021 Mercedes-Benz G-Class Mini – по-компактен вариант на легендарния джип.

Подобно на това, както Ford Bronco Sport ще предлага версия на Bronco в по-достъпна форма, G-Class Mini ще стане по-достъпен вариант за хората, които харесват знаменития Mercedes.

За разлика от пълномащабния G-Wagen, който се произвежда в Австрия от компанията Magna Steyr, G-Class Mini ще се сглобява в Русия.

Невероятната каросерия е изобретена от руския дизайнер Александър Исаев. Той се е надявал, правейки творението си, че „хората ще се отвличат от своите проблеми и ще се усмихват въпреки онова, което се случва по света“.

Мнението на компанията

Mercedes смята,че G-Class Mini изглежда невероятно.

Дизайнът му е премислен много повече, отколкото при стандартната G-класса.

Влюбваме се в квадратния дизайн на представения от Исаев автомобил, във вратите без колони и свалящите се стъклени панели на покрива, макар и да не сме убедени, че те ще могат да бъдат реализирани в масовото производство.

Интериорът

Вътре джипът представлява смес от футуристичен и ретро дизайн, който отдалеч прилича на интериора на G-класата от 80-е години на миналия век.

Очевидно е, че серийният модел трябва силно да се различава от останалите, използвайки стандартно разпределение на пространството на Mercedes и информационно-развлекателна система MBUX.

Като цяло представеният облик на салона изглежда сдържано и едновременно луксозно.

Салонът на всъдехода изглежда доста просторен, въпреки малките размери.

Под капака ще се използва 4-цилиндров двигател, вероятно с обем 2 литра и мощност от 306 конски сили, който се използва при моделите AMG 35.

Всъщност, руcкият дизaйнeр е oбeдинил прoтoтипa Lаdа 4х4 Visiоn oт 2018 г. c Mеrсеdеs-Bеnz G-Klаssе.

Cпoрeд Aлeкcaндър Иcaeв G-Nivа 2020, кaктo e кръcтил прoeктa cи, зaпaзвa хaрaктeрнитe чeрти и нa бъдeщaтa Nivа, и нa Gеländеwаgеn.

G-Niva 2020 съществува само в цифров вид и надали някога ще бъде претворена в реалността.

Източник: БЛИЦ

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!