img

Помните ли Бате Енчо? Ето как изглежда днес и с какво се занимава (снимки)

/
/
/
447 Views

Помните ли водещият на „Кой е по-по-най”, който на времето радваше всички със забавното си предаване с малчуганите.

62-годишния актьор е без работа от 3 месеца, тъй като парка с атракции за деца в София „Боби и Кели” (бившото „Патиланци”) е затворен за посетители от средата на месец януари заради грипната ваканция, а сега и заради коронавируса.

Бате Енчо бе творчески директор в атракциона в „Младост” и прибираше прилична заплата. Сега обаче той е пуснат в неплатен отпуск и няма абсолютно никакви доходи.

Проблемите на Енчо Данаилов се задълбочават и от липсата на работа на жена му и на най-малката му дъщеря Ваяна, която още живее в жилището на родителите си. Половинката на бате Енчо – Лили, работеше в ресторант за бързо хранене, но е била съкратена преди месец.

Подобна е участта и на дъщеря му Ваяна, която доскоро работеше в рекламна агенция. 22-годишното момиче е съкратено заради кризата. Другите две пораснали дъщери на Бате Енчо имат препитание, но не могат да помогнат кой знае с какво на родителите си.

„Положението е трагично. Имам възрастна болна майка в Русе, а сестра ми претърпя операция. Засега се справяме някак си, защото имам спестявания, но те вече са на привършване. И да остана жив, за какво да живея? Заплати не дават, но трябва да си плащаш сметките за тока, за водата, за храната…”, кахъри се Бате Енчо. Актьорът признава, че никога не е бил в толкова критична ситуация, пише Уикенд.

Източник: За жената
error: Съдържанието на сайта е защитено!