img

Ето как Нина ДОбрев прекарва карантината и зарадва всичките си фенове с тази снимка

/
/
/
779 Views

Нашето момиче Нина Добрев внася малко настроение в сивото ежедневие на феновете си със забавни снимки като тази.

Актрисата Нина Добрев се ожали, че е останала без тоалетна хартия. Красавицата сподели кадри в социалните мрежи от празен супермаркет, където отишла, за да напазарува, научи HotArena.

За бързия си пазар Нина бе облякла спортен екип и носеше задължителната за целта маска.

След като не успя да си набави хартия, тя взе голям пакет с храна за кучето си.

Нина обиколи три магазина и навсякъде рафтовете били абсолютно празни, въпреки указанието, че може да се купува само по един пакет.

Добрев е в изолация в дома си в САЩ и е далеч от семейството си, което е в самоизолация в България. Тя е сама заедно с кучето си, а времето прекарва в гледане на филми и спане. Сама признава, че не тренира много, въпреки че си го е дала като обещание, пише „България днес”.

Преди дни красавицата дари 10 000 долара за борба с пандемията в САЩ, където болестта взима огромен брой жертви. Парите й ще бъдат използвани за закупуване на предпазни маски за медиците. Актрисата призова последователите си да дарят по 1 маска на лекарите.

„Ако всички мои последователи дарят по 1 маска, те ще помогнат на 19 хиляди професионалисти, които рискуват живота си за нашето здраве”, пише Нина в социалните мрежи.

Само преди ден звездата призна, че нейна близка приятелка е заразена с опасния вирус.

Източник: За жената
It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!