img

Милко Калайджиев остана без пари и заживя на село

/
/
/
1066 Views

Фолкпевецът Милко Калайджиев си е намерил приятно занимание докато тече карантината и той трябва да стои вкъщи.

Вместо да се затвори в някой апартамент, мустакът на републиката предпочита да прекарва изолацията на язовира си, който се намира близо до свиленградското село Мезек.

Калайждиев обаче не лови риба по цял ден, а работи. В язовира му има патици, които той храни ежедневно, пише „Галерия“.

Певецът призова хората да последват примера му и да отидат в някое българско село, където шансовете да се заразят са много по-малки. Той не крие, че също е засегнат от извънредното положение, в което се намира страната. Милко не само, че няма участия, но и всички бизнеси, с които се занимава семейството му, са блокирани.

Заведението на жена му в Свиленград отдавна е затворило, заради което тя е освободила 12 души. На язовира потокът от хората е секнал. Къщата за гости също не може да функционира, а разходите си вървят.

Затова и Калайджиев съветва хората да си намерят някаква надомна работа, която да им носи поне малко приходи. „Коронавирусът ще отмине, трябва да сме подготвени за времето след това, когато ще имаме нужда от пари“, съветва изпълнителят. Той стриктно спазва препоръките да не се вижда с близките си и поддържа връзка с майка си, леля си и брат си само по телефона./show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!