Опашки се вият пред Бюрото по труда във Варна от няколко дни. Това е и единственото място в града, където се образува струпване на много хора, съобщава chernomore.bg. 

От Агенцията по заетостта по-рано днес отново призоваха гражданите да се възползват от възможностите, които предоставя Системата за сигурно електронно връчване (е-връчване).


Снимка: chernomore.bg


Снимка: chernomore.bg

Целта е да не се допуска струпване на множество хора, с оглед спазване на мерките за ограничаване на разпространението на COVID-19.


Снимка: chernomore.bg


Снимка: chernomore.bg


Снимка: chernomore.bg

ТВ водещият Милен Цветков също остана стъписан от видяното. Той засне дългата опашка пред Бюрото по труда в столичния квартал „Младост“, където ситуацията не бе по-различна.

Не мога да повярвам, че множество интелигентни хора, чиито мнения виждам тук изобщо не разбират какво се случва!Снимката е от бюро по труда Младост. Много често минавам покрай това в Стрелбище, където положението е същото – десетки хора наредени на опашка всеки ден! Истината няма партийна принадлежност, не го забравяйте„, написа той в личния си профил във „Фейсбук“.

Политическа партия „Воля“ сравни извиващите се опашки с тези през Лукановата зима и кризата през 96-та година. Те написаха коментар на личната си страница във „Фейсбук, който гласи:

БСП си избрали мото на кампанията „Справедливост сега“. Къде беше тяхната справедливост по време на Лукановата зима, когато се редяхме от 4 сутринта на опашки за едно кисело мляко?!

Къде беше справедливостта им, когато пенсиите и заплатите бяха 3 долара при Виденов и мутрите управляваха не само улицата?! Справедливо ли беше да продадат навън всичкото жито в държавата и да оставят българите без хляб?! А когато сринаха цялата банкова система, за да спечели някаква задкулисна клика?!

Къде беше справедливостта им, когато при Станишев се уреждаха „батко и братко“?! За каква справедливост говорят социалистите като дума не са казали против картелите, които ни грабят вече години наред- създадени и толерирани именно от тях?!

Да не говорим, че гласуваха да ограбят с хиляди левове всеки един от нас, за да купят излишни изтребители -защото пак народът ще трябва да ги изгладува!

Много е удобно да нямаш политическа памет! Но ние помним! Унищожиха живота и мечтите на няколко поколения, прогониха стотици хиляди от Родината. Ще се излъже ли пак някой да ги подкрепи?!