img

Таро прогнозата на Анджела Пърл за април 2020: Кои зодии може да загубят работата си

/
/
/
809 Views

Известната астроложка Анджела Пърл сподели хороскоп за всички знаци на зодиака за април 2020 г. Специалистът обясни прогнозите си по отношение на планетарната активност и разказа как ще повлияят на отделните представители.

За кого април 2020 г.

ще бъде труден месец: Хороскопът на Анджела ПърлВ първите дни на април Риби могат да почувстват напрежението върху себе си . За представителите на този зодиакален знак започва труден период: Марс, планетата на действието и дейността, е свързан със Сатурн, планетата-препятствие.

Астрологът прогнозира, че изолацията ще окаже натиск върху Риби. А за тези, които са лекари, смята специалистът, ситуацията ще наподобява едновременното натискане на спирачката и газта. Трудният период ще продължи седмица и ще намалее.

Поради активността на Сатурн, Скорпионите ще изпитат проблеми в 4-ти дом, който е отговорен за семейството и отношенията. Възможен е и спешен ход или промяна на местоживеенето: 4-ти дом също отговаря за мястото на властта на Скорпионите.

На третата седмица, поради комбинацията от Меркурий и Полутон в 5-ти дом, Скорпионите може да нямат разбиране, може да има усещане за несигурност и неочевидност на начините за по-нататъшно развитие.

Поради активността на Марс, Водолеят може да почувства напрежението: може да се дължи на невъзможността да работи напълно. Водолеите обичат добре организираното работно пространство, което през април 2020 г. може да не е достатъчно.

Хороскоп за април 2020 г.: кой от знаците може да загуби работа си, според Анджела Пърл

В зоната на риска от загуба на работа през първата седмица на април се намира Козирог. Поради изпитания дисонанс от влизането на Марс в зоната на дейност, могат да възникнат съмнения относно правилността на избора на професионална дейност. Възможно е и уволнение поради криза в света.

Астрологът съветва родените в Козирог през април 2020 г. да решат дали имат нужда от работното си място или искат да се развиват в друга посока. В този случай в края на април те ще имат шанс да сменят работата си.

Напрежението в първите дни на април 2020 г. може да накара Стрелец да вземе радикални решения. Марсовата активност ще даде усещане за бавно развитие. В случай на промяна в професионалната сфера в началото на април, Стрелец може да остане без работа. Астрологът препоръчва да изчакате неблагоприятния период.

В началото на април 2020 г. Марс и Сатурн ще се срещнат в 5-ти дом на Везни в нулева степен, което е степен на сила. За представителите на тази зодия това може да доведе до проблеми в техния собствен бизнес, бизнес или с деца, тъй като 5-ти дом отговаря и за отношенията в семейството.

Енергията у дома изисква Везните да вземат решение в края на април 2020 г.: необходимо е да завършите незавършен бизнес и да дадете развитие на нещо ново с чисто съзнание. В противен случай може да възникне криза на професионалното развитие.

В къщата, която отговаря за работата, Девите ще срещнат Марс и Сатурн в средата на април 2020 г. Може би несъответствието между желаното и валидното. Астрологът препоръчва да изчакате 1-2 седмици, за да разберете дали промяна в работата наистина е необходима.

Какви ще бъдат връзките на зодиите: Хороскоп на Анджела Перл за април 2020 г.

Марс и Сатурн ще се срещнат в началото на април в 1-ви дом на Лъв , който е отговорен за партньорствата и връзките по двойки. Може да има усещане за подценяване, което е свързано с влиянието на планетите. По-късно, в средата на месеца, Юпитер ще влезе в шестия дом на работа и развитие, очакват се нови постижения и пътища на развитие.

Започвайки с финансови проблеми, април 2020 г. ще приключи за Рака добре. Възможни са нови взаимоотношения или по-бързо развитие във вече формирана двойка. Април е подходящ за вземане на важни решения.

Близнаци в първите дни на април, ще се присъединят към Нептун и Сатурн в 6 дом, който е отговорен за отношенията, семейни и духовно развитие. Астрологът препоръчва да прекарвате повече време с близки, за да ги опознаете по-добре, без да рискувате да развалите връзката.

Телецът може да изпита трудности в общуването с членовете на семейството, тъй като те няма да се чувстват комфортно в изолация. Нервното напрежение ще намалее в средата на месеца и напълно ще се изглади в края.

Марс ще донесе на Овен взаимно разбиране във взаимоотношенията, въпреки възможните трудности в други области на живота. През април 2020 г. носителите на тази зодия се насърчават да се съсредоточат върху семейството.

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!