img

Фолк певицата Яница стана абсолютен клонинг на Николета. Няма да я познаете как изглежда днес (снимка)

/
/
/
720 Views

Фолк певицата Яница е с тотално променена визия, няма и помен от нежното момиченце, което беше. Сега повечето й фенове я опреличиха досущ на Николета Лозанова

„Засега не ми тежи ограничението да си остана вкъщи, защото си намирам какво да правя всеки ден.

Слушам музика, чета интересна книга или пък гледам телевизия.

А понякога приготвям и различни кулинарни рецепти, които харесвам”, споделя изпълнителката на хита „Твоето ферари”.

Покрай натоварения си график певицата не е имала възможност да се изяви в кухнята, но сега много често се вихри пред печката. Особено добре й се получават безглутеновите баници и пици, на които е станала огромен фен.

„Не спазвам определен режим, просто се старая да се храня здравословно и да не ям вредна храна. Мога да си хапна различни неща, без да се притеснявам за фигурата си, но преди всичко се чувствам страхотно и изпълнена с енергия”, добавя още русенката, пише „България днес“.

Певицата не крие, че срещите с публиката много й липсват, и се надява, че няма да е далеч времето, когато заедно ще се забавлява с феновете из нощните клубове.
А до тогава ще се наслаждава на малките удоволствия в живота, като си стои у дома.

Често феновете на Яница й изпращат клипчета как слушат песните й. А тя е щастлива, че дори и когато не са заедно музиката ги държи близо.

Яница е готова да сготви всичко, което й дойде на ум, тъй като вярва, че вече е станала отличен кулинар.

И съветва хората, които си стоят вкъщи, да развият скритите си досега таланти, за да се почувстват по-добре в условията на изолация.

Източник: За жената
It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!