img

Слави Трифонов: Тоя вирус е по-гаден от Иван Костов!

/
/
/
857 Views

Слави Трифонов го дава много ербап по отношение на коронавируса и постоянно пуска шеговити скечове с Годжи в ролята на ген. Мутафчийски, но всъщност се е побъркал от шубе да не пипне заразата, споделиха хора от екипа му. Дългия е въвел правила за дезинфекция като в инфекциозно отделение и дори обмислял да води предаването дистанционно от палата си в Рударци.

Гардовете на водещия не дават никой да го приближи на повече от 3-4 метра, а от студията на „7/8 ТВ“ се носи воня на белина из целия квартал. „Тоя вирус е по-гаден от Иван Костов, пак ще трябва да излъчваме от мазета“, уж на шега споделял Слави със сподвижниците си.

Трифонов имал предвид периода, когато излъчваше шоуто си „Хъшове“ полунелегално, след като се изгаври с Надежда Михайлова и излъчи скеч с нея в ролята на пилонаджийка. Тогава синия кабинет му взе мярката и го натири в миша дупка.

Основните притеснения на Трифонов били свързани с факта, че има куп хронични заболявания, а както е видно, у нас хора в средата на 50-те безпроблемно мрат от коронавируса напук на световната статистика, че жертвите трябва да са предимно от третата възраст.

Източник: Лупа БГ

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!