img

Луна шокира всички в Капките! Призна за Слави Трифонов!

/
/
/
1260 Views

Всяко качване на Луна на сцената на „Като две капки вода“ е истинска бомба със закъснител и в прекия, и в преносния смисъл на думата, а поредното потвърждение за това дойде в снощния лайф.

Поп фолк ветеранката  винаги събира погледите, ако не с изпълнението си, то със сигурност с визията, а също и с пикантните признания, които прави съвсем неслучайно.

Във видеото, заснето по време на подготовката й за поредния звезден образ, изпълнителката призна нещо много любопитно – че мъжът до нея в момента е много известен музикант – висок, симпатичен, но без коса.. Това, разбира се, отключи моментално любопитството на Рачков, който директно я попита дали не става дума за Слави Трифонов.

„Не съм казала такова нещо!“, изненада се Луна, но с усмивка добави, че „но и не съм жена само за един мъж“.

Признанията на поп фолк дивата, макар и изречени със закачлив тон, веднага предизвикаха бурни дебати в социалните мрежи, където грижливо напомнят, че съвсем наскоро Дългия публично е изразил възхищението си от съвършената фигура на Луна, с което даде й повод за съмнения дали между двамата не се случва нещо./show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!