img

Бременна жена писа на ген.Мутафчийски: Моля за разрешение да излезе! Ето какво й отговори той!

/
/
/
5513 Views

В момента генерал Венцислав Мутафчийски е най-разпознаваемото лице в страната. Безспорната харизмата е основната на хилядите колажи в интернет, с които хората се забавляват по време на извънредното положение.

Във Фейсбук се появи група, създадена специално за „мемета“ с него. Тя се казва „Генералът каза“ и за по-малко от 10 дни в нея вече участват над 30 хиляди души. Именно в нея беше споделен пост от жена на име „Наргис Николай“, която споделя, че чака внуче и в момента е в Лондон при дъщеря си в очакване на появата му на бял свят.

Бъдещата баба споделя, че с дъщеря й се шегуват, че детето й слуша забраните на генерал Мутафчийски „ДА НЕ ИЗЛИЗА“. Къде на майтап, къде не, Ребека Рашева (бременната жена) открива имейл адреса на генерала и му пише следното:

„Здравейте, г-н Мутафчийски,

Казвам се Ребека. Живея в Англия. Малко забавен e-mail. Бременна съм в 39 седмица, обаче дъщеря ми продължава да Ви слуша и да не излиза.

Моля за разрешение да излезне 🙂

Поздрави!“

Няколко часа по-късно отговорът не закъснява и генерал Мутафчийски дава разпореждане с краткото, но напълно достатъчно: „Да излезе! Успех! “

Източник: Фейсбук

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!