img

Астрологът Филип Филипов: Предсказах пандемията и земетресението в Хърватия! Сега ще повярвате ли!?

/
/
/
12972 Views

Публикация на астрологът Филип Филипов доби изключително голяма популярност в социалните мрежи. Астрологът припомня на своите последователи за “предсказанието”, което е направил през декември 2019 година, но никой не е взел думите му на сериозно.

В интервюто за телевизия ЕВропа, Филип Филипов споделя за задаващи се природни катаклизми, масова психоза и пандемия. На стената на своя профил във Фейсбук пише, че Европа ще бъде затворена под карантина, а ваксина за коронавируса ще се появи най-рано в края на 2020 година.

Астрологът не пропусна да отбележи и случилото се земетресение по-рано днес в Загреб, за което е предупредил на 16.03.2020 година.

Публикуваме публикацията на астрологът Филип Филипов във Фейсбук без редакторска намеса в оригиналния й вид!

ГЛОБАЛНА ПРОГНОЗА (16-31.03): В публични лекции в Австрия преди 2 години, както и пред политически лица и учени в България обясних, че през март месец 2020 година предстои голяма космическа буря, която се случва веднъж на няколко века, вероятно реализираща природни катаклизми или както през 1518 г. при предишен съвпад на Плутон и Сатурн – масова психоза и пандемия. В края на интервюто по ТВ България Он Еър в началото на декември 2019, също обясних в крайно краткото време, което ми бе дадено, че през март 2020 предстоят сериозни геополитически промени (интервюто може да се види тук: http://fb.com/astrofilip/videos/729894934185253).

Ситуацията вече е налице – Европа скоро ще бъде напълно затворена от карантина и ще има военни и полиция по улиците. За съжаление в много държави ще има хиляди смъртни случаи. Този вирус ще направи поне 3 вълни, като първата и втората ще са най-опасни като има вероятност от реализация на пандемия от типа на Испанския грип, който е покосил над 20 милиона човека. Само крайна карантина, използване маски от ФФП3 стандарт, както и използването на природни Витамин Ц, Д и Цинк, имуностимулатори и противовъзпалителни могат да помогнат. Стандартните препарати против грип като парацетамол, нурофен и ибопрофен са опасни, като могат да се заменят с Аспирин, Аспирин комплекс, АЦЦ Акут, както и специализирана за Корона вируса хомеопатия.

ОБНОВЕНО: Току що CNN публикува информацията за ибопрофена:
https://edition.cnn.com/…/coronavirus-ibuprofen-french-heal…

Тъй като електромагнитното лъчение на 5G и 4G по улиците и уайфай рутерите в домовете намаляват сериозно имунните процеси в организма, те трябва да бъдат спрени, както на държавно ниво, така и по домовете. Интернет трябва да се използва преди всичко по кабел.
Втората вълна и пик на пандемията се очаква през лятото (когато ще се разбере, че вируса заразява и през лятото) и третата през октомври месец, когато опозицията между Марс и Слънцето ще направи влиянието на заразните процеси (които са под управлението на Марс) доста силни. Появата на ваксина ще е налице към края на 2020 или началото на 2021. Задължително е ваксината да се произвежда в България, защото ваксини произведени от чужди държави, могат да нарушат националната сигурност.

За да се смекчи ситуацията за България и света, трябва да се осъзна, че консумацията на месо, крайния материализъм и грубия масов егоизъм сред обществото и пълната незаинтересованост спрямо Божествените импулси и цели на развитието на човечеството довеждат до такива събития като пандемии или мащабни природни катастрофи. Необходимо е да се използват Добрата молитва на Учителя и 91 псалм ежедневно с цел създаване на духовен щит около човека, неговите близки, народ и целия свят. Човек трябва да изрази ясно и конкретно в момент на молитва към Христовия Дух – че желае да изпълни съвършено Божията воля тук и сега, без никакво отлагане и по най-съвършения начин. Молитвената дейност е от особено значение на 18.03 в 12:00 на обяд, на 20.03 в 5:49 Българско време – когато е Първа пролет и се задейства хороскопа на годината, след това на 24.03 в 11:28, когато протича Новолунието след Първа пролет, на 25.03 при залез Слънце и на 26.03 при изгрев Слънце, когато е Космическото начало на Слънчево-лунния календар. При всички тези моменти, интензивната молитва, вече визираните молитви, молитва от сърце и визуализацията на оцеляването, вразумяването на човечеството и реализацията на Царството Божие на Земята трябва да бъде максимална, ако искаме да се справим с възникналата ситуация. Това е така, защото само чрез Божествена подкрепа и проява на висша духовна разумност, и научна адекватност и мощен съзнателен себеконтрол на ниво държава и отделен човек, имаме шанс да се справим.

На 18.03 се случва кулминацията на Космическата буря, защото в космоса се струпват 5 планети на едно място. Това фактически е Окото на Бурята, която създава в миналите 3 месеца и в следващите три месеца световната ситуация на Пандемия и тотална карантина + военно положение. За съжаление, това не само ще направи пик на пандемията, но е налице сеизмична опасност с код ОРАНЖЕВО за България, като за Централна Америка, Индонезия, Турция и Китай е налице КОД ЧЕРВЕНО, като сеизмичната опасност е налице в периода 16-27.03 с пикове около датите: 18,19,24.03

Ако се протълкува без каквото и да е цензура съвпада Марс-Сатурн-Плутон – това е израз на масова смърт, пандемия, големи разрушения, голямата смърт, масова психоза, страх и ужас в гигантски мащаби, които също водя до смърт природни и човешки катаклизми, употреба на мащабни и мощни оръжия, военно положение по света и дори война. Тъй като в този съвпад участва Луната – процесите засягат масова хората и народите и нещата се умножават многократно. Надеждата е само в планетата Юпитер, която показва добри и разуми лидери, които могат да изведат хората и ситуацията в добра посока.

Тази конфигурация, показва и че крайния личностен и държавен егоизъм трябва да умрат завинаги, защото хората са призвани да се обединят планетарно, но не от престъпно и демонично глобално правителство, водено от антихриста, обещаващ безсмъртие в материята, а в името на Одухотворената от Христос Планетата Земя и нашето Божествено развитие в напреднала духовна и космическа цивилизация, ръководена от Христовия Дух, Който е едновременно Съзнанието на нашите Галактика и Съзнанието на нашата Звезда – Слънцето.

В най-големите кризи се отварят най-големите възможности пред нас хората!

Ако искате да видите как ви влияе Космическата фаланга от 5 планети лично на вас, можете да проверите чрез следния линк: https://astramen.com/bg/konfiguracii?acfd=1243683 ако имате регистрация в него, а ако нямате – можете да я направите тук: https://astramen.com/bg/registracia . За тези от вас, които искат да имат много по-прецизна астрологическа информация относно космическата Фаланга, която се образува в момента препоръчвам да си влязат в своите акаунти в сайта astramen.com, да посетят таба ПРОГНОЗИ от интерфейса на софтуера и да проследят графични анализи в подтаба КРАТКОСРОЧНИ ТЕМАТИЧНИ например на Здравна, Рискова, Любовна, Духовна, Партньорска или Професионална тематика, за да имат точна оценка на ситуацията в момента спрямо техния личен хороскоп. За хората, които искат да видят нормално текстово много подробно тълкуване на транзитните аспекти на конфигурацията Фаланга спрямо личните им хороскопи, препоръчвам да посетят подтаба КРАТКОСРОЧНИ ТРАНЗИТИ, където чрез модулите ‘Краткосрочни събития в личния живот’ или ‘Линейна космическа динамика’ могат да намерят в настоящия период аспектите на конфигурацията Фаланга в личния си хороскоп и да получат свръх подробно фокусирано текстово тълкуване към важните за потребителя теми от живота, което тълкуване може да се измери с десетки и дори стотици страници само за даден аспект или конфигурация. По този начин искам да предоставя мощни астрологически инструменти за директно и непосредствено използване от всеки човек, без значение дали има или няма астрологическа култура и обучение.

Ако искате повече хора да се ползват от предоставената от мен информация, моля, споделете поста на вашата стена и в групи и страници, в които участвате.

Обърнете внимание, че ако искате да ми пратите покана за приятелство, Фейсбук е ограничил броя на приятелите до 5000. Ето защо, за да имате пълен достъп до информацията, която предоставям създадох моя страница, която няма такива ограничения. Ако искате да получавате всички публикации в бъдеще, харесайте и последвайте моята професионална Фейсбук страницата на адрес: https://facebook.com/astrofilip

 

error: Съдържанието на сайта е защитено!