img

Първо като чух за Буркан на Бога се изсмях, но после….още не мога да повярвам, че е възможно

/
/
/
1714 Views
„Буркан на Бога“ – какво ви говори това?! Най-вероятно нищо, нали?…

На нас също не ни беше познато, преди Боряна Виденова от София да ни изпрати писмото си на редакционната поща. Признаваме, че ни изненада много, както навярно ще направи и с вас.

Ето какво разказа Боряна, след което вече всички си имаме по едно такова чудодейно бурканче.

„Научих за този „Буркан на Бога“ от една стара книга. Беше на рафта у дома, даже не знаех, че е там. Един ден разчиствах и попаднах на нея, може би някой я беше донесъл у дома от моите хора. Зачетох се и видях как авторката препоръчва да си направим точно този буркан за привличане на щастие и късмет„, пише Боряна.

Тя признава, че първо се засмяла от сърце и си казала – какво ли не им ражда акъла на хората. След няколко дни обаче й станало нещо чоглаво и ей така, за да не скучае и да се отдава на черни мисли, си направила буркана.

А това е най-лесното нещо в цялата „задача“.

Просто се избира едно бурканче – малко или голямо, без значение. И върху него залепяте етикет с точно този надпис „Буркан на Бога“. Бихте могли да го украсите с нещо отвън или просто да го оставите така.

Важно е какво ще има вътре в него. А това са листчета, надписани лично от вас с… молби, мечти, страхове, проблеми и всичко, което ви е на душата в момента. Пишете върху листче и го пускате в буркана. Затваряте го и продължавате с делата си.

Силата на този „Буркан на Бога“ е в това, че човек никога не може изцяло да контролира съдбата си. Всичко е в Божиите ръце и могъществото на Вселената. Много пъти сме чували как трябва да си помислим и пожелаем нещо, за да се сбъдне. Същото правим на тези листчета.

„Ако имате проблем и търсите решение. Ако имате силно желание да ви се случи нещо. Или пък се боите от нещо много силно, то просто го споделете на листчето и помолете за решение. Защото никой не може да разбере за желанията и молитвите ви по-добре от Бог. И никой не може да ви помогне повече от него“, обяснява Виденова.

И споделя, че има такъв буркан от вече година и няколко месеца. През които си намерила нова работа на добра заплата, дъщеря й заченала след дълги и неуспешни опити, а съпругът й спрял да пие като с вълшебна пръчица.

Очевидно всичко е във вярата. Поради това ако имате такава, не пречи да опитате и вие. И да си направите вашия личен и ценен „Буркан на Бога“.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!