img

Цветанка Ризова пазарува бански за 10 лв

/
/
/
847 Views

Цветанка Ризова е една от скъпоплатените журналистки в тв ефира, но явно предпочита да си прави сметката и да не пръска пари на вятъра. Преди дни водещата на „Лице в лице” по Би Ти Ви веднага след работа се отправи към невзрачно магазинче за бельо в подлеза на НДК, където имаше голяма лятна промоция, видяха фотографите на „Ретро”. След като дълго оглежда купищата преоценени модели, Цветанка си избра комплект пъстри бански от две части за суперизгодната цена от 10 лв.

Въпреки че е популярна личност, журналистката явно не се притеснява да пазарува от места за простосмъртни, а не в лъскави скъпарски бутици като доста свои колежки, изживяващи се като големи звезди.

Ризова си тръгна от магазина предоволна с изгодната покупка, а две други клиентки побързаха да изкоментират колко стисната е водещата. „Сигурно взима няколко хиляди лева заплата, а дебне намаленията”, пошушнаха си те.

Тв водещата е известна с изключителната си суета, но за да е елегантна и в крак с модата, не робува непременно на маркови дрехи. Цветанка винаги е добре облечена, поддържа стройна фигура и прави какво ли не за да изглежда по-млада, тъй като последният ѝ възлюбен Веселин е с 11 години по-малък от нея.

Източник: СТРУМА

error: Съдържанието на сайта е защитено!