img

Бялата Рейчъл роди тъмнокожи тризнаци (СНИМКИ)

/
/
/
1610 Views

Семейство Халбърт имат необикновената история. Накратко – те са съвсем обикновени бели мъж и жена, на които се раждат три чернокожи бебета. Преди това обаче те са се сдобили с две деца с тъмен тен.

Бялата Рейчъл роди тъмнокожи тризнаци (СНИМКИ)

И така – Аарън и Рейчъл имат щастлив брак, в който обаче се появява един проблем, който ги измъчва. Жената не можеше да забременее.

Отчаяни и влюбени те осъзнават, че единственият им изход е осиновяването. И така те се свързали със социалните служби и научили, че чернокожите деца имат най-малък шанс да бъдат осиновени. Именно заради това те решават, че децата им ще са именно тъмнокожи.

Те осъществяват мечтата си и семейството им се увеличава с две тъмнокожи дечица.

Историята на семейство Халберт обаче не свършва до тук. Малко след осиновяването Рейчъл забременява. С тризнаци. Щом се раждат става ясно, че и те са чернокожи.

Бялата Рейчъл роди тъмнокожи тризнаци (СНИМКИ)

Причина за неочаквания цвят на кожата на новородените им бебета е че Рейчъл забременява след ин витро процедура, а дарения материал, нужен за оплождането, е бил от афроамериканец.

И ето как чудото се е случило – родители с бял свят на кожата имат пет деца с тъмен тен.

Много хора гледат на тях с неразбиране и ги обвиняват, че с това само искат да станат известни за на гърба на децата. Аарън и Рейчъл обаче не обръщат внимание на критиките, защото са едно истински щастливо и сплотено семейство.

 

Източник: ФАКТИ БГ

error: Съдържанието на сайта е защитено!