img

Виктория Бекъм е красива, но виждали ли сте сестра й? По нищо не й отстъпва – истински диамант (Снимки):

/
/
/
9994 Views

Виктория Бекъм е лице, което хора по цял свят разпознават. Модна икона, бивша поп-звезда, съпруга на звезден футболист и многодетна майка – има за какво човек да й се възхити.

Но малцина знаят, че Вики има по-малка сестра . Луис Адамс е с година по-малка от известната си роднина и, за разлика от нея, гледа да стои по-далеч от светлината на прожекторите.Както се оказва, това е голяма грешка, защото и тя има с какво да се похвали. По-малката сестра на Виктория направи силно впечатление на феновете на дизайнерката, а голяма част от тях смятат, че с естествената си красота и лъчезрна усмивка Луис е много по-привлекателна.

Сестрата на Виктория Бекъм

Известно е, че през годините Виктория многократно е прибягвала до услугите на пластичната хирургия, за да преначертае лицето си.

Експертите са уверени, че тя е променила формата на носа, скулите и брадичката си и е сложила филъри в устните си.

Виктория Бекъм със сестра си

Може би и затова към днешна дата двете сестри са толкова различни. Но ако сравним техни стари снимки, ще видим колко много си приличат Луис и Вики.

Луис и Вики

Луис Адамс има четири деца и два неуспешни брака. Младата дама тръгна по стъпките на известната си кака и си отвори свой бутик за дрехи. За разлика от Виктория, която гради кариера в света на висшата мода, Луис се е съсредоточила върху достъпността.

В магазина й Hidden Closet, който се намира в едно от предградията на Лондон, клиентите едва ли ще намерят луксозни тоалети от скъпи материи, но за сметка на това цените са много по-достъпни.

Луис Адамс

Връзката между Виктория и Луис е много силна. През 2009 г. бившата Спайска плати сватбата й, а няколко години по-късно, през 2014 г., й помогна да се справи с депресията след развода.

А в Instagram я нарича най-добрата си приятелка!

Луис Адамс и Виктория

Факт е, че техни общи снимки могат да се видят много рядко.

Но това не пречи, когато госпожа Бекъм реши да постне някоя такава, към нея да прибави много силно послание.

Виктория бекъм Семейство

Като това например: Ние сме приятели от 4-годишна възраст!”.

error: Съдържанието на сайта е защитено!