img

83-годишна яка-баба заби над 50 младока в Интернет, най-младият е само на 19! (Снимки):

/
/
/
1184 Views

Ако сте от хората, които мислят, че животът свършва след 50, дори 60-годишна възраст, то историята на тази жена ще ви накара сериозно да премислите разбиранията си. Бившата таньорка Хети Ретроейдж (Hattie Retroage), на 83 години от Ню Йорк доказа с пример, че младостта е състояние на душата .

Позитивната старица е 83 години, но постоянно ходи по срещи, както в младостта си. За целта бабката вече осем месеца използва Тиндър, пише в.

“Метро”.палава баба

Хети разказва, че 25 години е била омъжена, родила е деца и е дочакала внуци. Със съпруга си е имала “прекрасни интимни отношения”. И когато американката останала сама, тя поискала най-обикновена човешка топлина.  Но да търси половинка сред своите връстници пенсионерката не бързала. Тя е била привлечена от безгрижната лекота, с която към срещите се отнасяли младите мъже.

В  крайна сметка зад гърба на Хети има срещи с над 50 млади мъже, като най-младият е само на 19 години. При това американката отбелязва, че никога не е правила първата стъпка и инициативата винаги е идвала от страна на мъжете. В момента тя прекарва времето си с 33-годишния си приятел Шон.

Хети Ретроейдж

Старицата е доста доволна от настоящия си живот и твърди, че не търси сериозни отношения. “Радвам се, че на тази възраст и на този етап от живота ми аз имам толкова любовници, колкото искам. Моята цел е да променя възгледа относно старостта, превръщайки я в нещо вънлуващо”, признава Хети.

error: Съдържанието на сайта е защитено!