img

Снимки от приказната сватба на Джино от остров Тасос и красивата му съпруга

/
/
/
35428 Views

Любимецът на българския народ най- накрая мина под венчилото

Двукратният победител в българското издание на тв риалитито „Vip Brother“ и половинката му д-р Кристиана Канева си казаха „да“ този уикенд.

Живописният гръцкият остров с хилядолетна история – Тасос, бе мястото, което двойката избра да вдигне сватба, лишена от излишен шум и медийно внимание. Редом до тях бяха само най-близките им хора – семейство и приятели, които споделиха тяхното щастие и станаха свидетели на клетвите им.

В Инстаграм страниците си двойката сподели няколко снимки от големия ден.

На тях се вижда, че красивата лекарка е избрала нежна дантелена рокля с презрамки, която не само ѝ стои разкошно, но и е чудесен избор за горещия климат на острова.

Горната част на тоалета, обсипан във флорални мотиви, върви по тялото на булката, докато полата му се разкроява ефирно, стигайки до земята. За да завърши цялостната си визия, Канева се е спряла на диадема и чифт големи висящи обеци, както и на равни сандали, в актуалния за годината метален цвят с разноцветни отблясъци.

Интересно е решението на Джино, който подобно на булката, е заложил на белия цвят. Той е облечен в риза и летен панталон.

От кадрите става ясно, че левият му крак все още не се възстановил напълно и Балнкалана все още носи шина. Именно той, обаче, се оказа причината двамата да се срещнат в столичната болница, в която работи Канева. Точно преди една година двамата обявиха, че са се сгодили. Интересен е фактът, че тогава вместо реален годежен пръстен, влюбените решиха да си татуират халки на безиминните пръсти.

ИЗточник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!