img

Вижте порасналия син на Деян Донков – направо му е одрал кожата! (Снимки):

/
/
/
533 Views

Деян Донков не е от хората, които често попадат в любопитните хроники, освен, разбира се, с работата си като актьор. Но талантливият видинчанин има с какво да се похвали – както е известно, в момента Деян отглежда заедно с Радина Кърджилова плода на тяхната любов – сина им Христо.

Освен това актьорът има от първия си брак още един син, а първата му жена има и второ дете. И всички те се разбират прекрасно, като нормални хора.

 

Поне така правят разумните, така прави Деян Донков. Понеже децата растат като гъби, едва ли ще познаете, че това е Деян-младши – доскорошното дете вече е бушуващ тийнейджър мъж. Освен че е възмъжал, наследникът на Донков от любовта му с Анастасия Ингилизова много заприличва на татко си. Оказва се, че с времето става негово копие – а като беше по-малък, не даваше такива индикации, писа „България Днес“.

синът на Деян Донков

Не само кожата е одрал Младши на Старши. Ето че младежът копира успешно и характерните мимики на сексимвола от Народния театър. С муцка тип „Ти си готина кака, аз съм сваляч и ще те изям“ го е фотографирала Анастасия и приликата е поразителна.

Деян Донков младши

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!