img

Веднага звънете в полицията, ако видите това под чистачките

/
/
/
15650 Views

Престъпността не познава граници, когато става дума за изобретяването на нови методи, за да се открадне онова, което вие сте изкарали с труда си. За съжаление, работата на полицията в това направление не е достатъчна, като за това помага лошата инфраструктура в градовете: тъмни улици, липсата на камери и неохраняемите паркинги. Шофьор разказа история за това как случайно е избегнал опасността.

Опасност

Мъжът решил да отиде в мола на кино. Излизайки от киното след филма, той тръгнал към подземния паркинг на търговския център. Макар и да било само 22:00 часа, на паркинга имало много малко коли и това го накарало да се притесни. Приближавайки се към своя автомобил, той забелязал, че на предното му стъкло има нещо странно. Оказало се, че това е риза, която се била увила около чистачката.

Това предизвикало лошо предчувствие у мъжа. Той решил незабавно да се качи в колата си, без да премахне странния предмет. Движел се много бавно, защото ризата му пречила да вижда. Решил да излезе от колата чак на светофара, за да я махне, когато забелязал, че зад него се движи кола, която изглежда доста подозрително. Мъжът така и не слязъл от колата, а продължил напред и само след две пресечки той разбрал, че двама души го следят. Осъзнал, че искали да го нападнат.

Щастлива развръзка

Мъжът все пак искал да освободи чистачката, но парцалът бил много добре завързан. Затова той решил да се движи по булевардите и големите улици, за да се отърве от престъпниците. В крайна сметка той успял да направи това и да се обади в полицията.

Оказало се, че неговото преживяване не е единичен случай. Няколко подобни инциденти били приключили с нападение. Престъпниците идвали на паркинга, те слагали на предната или задната чистачка някакъв парцал, дреха и дори пари, за да накарат шофьора да спре и да премахне предмета. В този момент те го нападали, за да му вземат портфейла или дори колата.

Ако първоначално това не ставало на паркинга, то те тръгвали да преследват колата в очакване на удобен момент за нападение.

error: Съдържанието на сайта е защитено!