img

Преди 9 години те получиха сватбен подарък, на който пишеше не отваряй преди първият скандал! След като го отвориха останаха без думи!

/
/
/
2251 Views
Кати и Брендън, млада семейна двойка от САЩ, за сватбата са получила много подаръци, повечето от които в плик.

Но сред всички тези пликове, се отличавал бял плик от леля Алисън. В него пишело: „Не отваряйте до първата кавга“. Така пликът стоял затворен цели 9 години, не че през тези години не се карали (дори веднъж са били и преди развод), но да се отворят писмото означавало, да признаят провала.

Така пазили плика като последен шанс да спасят брака си, защото вярвали, че в него се намира точно това, ключът към щастливия брак, какъвто имали леля Алисън и нейният съпруг.

Но когато е починал съпругът на леля Алисън, решили да отворят и да видят какво се крие в него.

В плика са намерили два малки плика, единият за нея, а другият за него. В нейния имало малко пари и съобщение, че парите са за скариди, пица и друго ястие, което обичат двамата, а посланието в неговия било, че парите са за цветя и бутилка вино.

– Отначалото знaехме, че в плика се крие ключът към щастлив брак, и по някакъв начин бяхме прави. Когато има несъгласие, трябва да се отпуснем и да посветим повече внимание на другия.

Всъщност, леля Алисън искаше да ни каже, че ключът за щастлив брак не се крие в нещо външно, а в нас самите, казват Кати и Брендън.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!