img

Саня Борисова с неочаквани признания за Ники Илиев и личния си живот!

/
/
/
13587 Views

Актрисата Саня Борисова със сигурност е една от големите звездни изненади в новия сезон на „Фермата”, който стартира на 6 септември в ефира на bTV.

Чаровната блондинка, която преди броени месеци изживя драматична раздяла с актьора и режисьор Ники Илиев, изглежда готова да отвори нова страница в живота си. А може би вече го е направила…

В откровен разговор за „ШОУ” Саня Борисова разкрива за какво съжалява, кой я кара да сияе така напоследък, както и в какви отношения е днес с бившата си половинка.

 

– Саня, безспорно е изненада, че ще те видим в новия сезон на „Фермата”. Как се реши да участваш?

– Познавам продуцентите Иван и Андрей. Те ми разказаха с голяма страст за любимия си проект „Фермата” и техния ентусиазъм много ме впечатли. Аз обичам хора, които влагат сърцата си в своята работа. „Фермата” е стойностен телевизионен проект, от който и участници, и зрители могат да научат много.

– Какво неочаквано да очакваме от теб в шоуто?

– Нямам идея, ще видим… За мен самата всичко ще е ново и неочаквано.

– Екстремна личност ли си? Защото имаш вид на много романтично и нежно момиче…

– В никакъв случай не съм крайна, но някои леки екстремни изживявания ми допадат. Бих се определила като уравновесен човек.

– Как бягаш от етикетите в живота, от клишетата и от вредните слухове?

– Като оставам вярна на себе си.

– Наскоро беше качила разкошни снимки по бански, които предизвикаха бурни реакции в социалните мрежи. Кой те кара да сияеш по този начин?

– Чак бурни реакции, звучи ми доста преувеличено. Мисля, че станаха красиви снимки и естетически издържани. Сиянието за мен произлиза от физическото ни здраве и психологическа удовлетвореност.

– В какви отношения сте днес с Ники Илиев?

– Приятелски. На този етап се разбираме много добре.

– Разкажи ми малко и за сестра си, която е не по-малко красива от теб. С какво точно се занимава тя?

– Сестра ми е много успешен модел и инфлуенсър в Дубай, където живее от 15години. Много сме близки, обичаме се и се подкрепяме.

– Има ли нещо, за което съжалявам в момента в живота си?

– Не, не съжалявам за нищо, просто се уча от грешките си и продължавам напред. Ценя и се наслаждавам на всичко, което ми се случва.

– В професионален план какво ти предстои?

– След „Фермата” ми предстоят театрални изяви на сцената на театър „Възраждане”. Надявам се да реализирам и първия си авторски сценарий.

– А в личен какво би искала да се случи още?

– На този етап да реализирам свой филм и един ден да имам голямо семейство./show.blitz.bg

 

Интервю на Анелия ПОПОВА

error: Съдържанието на сайта е защитено!